BREAKING: Melvin Manhoef treft ex UFC Corey Anderson MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: Melvin Manhoef treft ex UFC Corey Anderson

BREAKING: Melvin Manhoef treft ex UFC Corey Anderson
BREAKING: Melvin Manhoef treft ex UFC Corey Anderson

Melvin Manhoef heeft een nieuwe datum en tegenstander voor zijn gevecht bij Bellator MMA, 5 november treft hij Corey Anderson.

Manhoef stond oorspronkelijk gepland aankomend weekend op zaterdag 9 oktober te vechten tijdens het debuut van Bellator in Parijs, Frankrijk. Echter werd dit woensdag geannuleerd, er werd geen reden gegeven.

Nu blijkt dat Manhoef het debuut van Anderson mag inleiden bij Bellator 251 in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut, Amerika. Anderson is een voormalig lichtzwaargewicht uit de UFC zijn afgelopen vijf gevechten bracht hem op 4-1.

Eerst langs Manhoef

Anderson heeft overwinningen behaald op Glover Teixeira, Johnny Walker en Ilir Latifi. Zijn enige verlies kwam door knock-out tegen de huidige UFC-kampioen de Poolse licht zwaargewicht Jan Blachowicz. De amerikaan zal zijn stempel willen drukken in de lichtzwaargewicht divisie.

Maar eerst moet Anderson langs Manhoef, die algemeen wordt beschouwd als een van de meest brute vechters in de sport. Manhoef heeft twee overwinningen op rij behaald op Yannick Bahati en Kent Kauppinen in zijn meest recente optredens onder de vlag van Bellator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws