BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt

BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt

UFC’s ‘Fight Island’ is gevestigd op een eiland in Abu Dhabi, in de Verenigde Arabische Emiraten. De UFC zal naar verwachting vanaf 27 juni evenementen organiseren.

Regelgeving om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen, heeft de reis van MMA-vechters buiten de Verenigde Staten beperkt om te kunnen vechten op door UFC georganiseerde evenementen. In mei organiseerde de promotie drie evenementen in Jacksonville, Florida in de VyStar Veterans Memorial Arena.

De UFC Apex-faciliteit in Las Vegas, Nevada zal vanavond gastheer zijn voor UFC 250, evenals vier Fight Night-evenementen. Vanaf 27 juni zal de UFC naar verwachting evenementen organiseren van ‘Fight Island’. Nieuws van de locatie werd in eerste instantie gerapporteerd door Combate.

Abu Dhabi

Afgelopen september was het meest recente UFC-evenement in Abu Dhabi. Yan Island was gastheer voor UFC 242 met een gevecht tussen lichtgewicht kampioen, Khabib Nurmagomedov en Dustin Poirier, die het event aanvoerden.

De UFC-president, Dana White, kondigde zijn plannen aan om begin april gevechten te organiseren vanaf een privé-eiland. Hij legde uit hoe de infrastructuur was opgezet om de organisatie wekelijks evenementen te laten organiseren met de MMA-kooi op een strand. White onthulde dat trainingsfaciliteiten en accommodatie, naast andere voorzieningen, aanwezig waren voor vechters om bij aankomst te gebruiken.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page