BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt

BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt

UFC’s ‘Fight Island’ is gevestigd op een eiland in Abu Dhabi, in de Verenigde Arabische Emiraten. De UFC zal naar verwachting vanaf 27 juni evenementen organiseren.

Regelgeving om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen, heeft de reis van MMA-vechters buiten de Verenigde Staten beperkt om te kunnen vechten op door UFC georganiseerde evenementen. In mei organiseerde de promotie drie evenementen in Jacksonville, Florida in de VyStar Veterans Memorial Arena.

De UFC Apex-faciliteit in Las Vegas, Nevada zal vanavond gastheer zijn voor UFC 250, evenals vier Fight Night-evenementen. Vanaf 27 juni zal de UFC naar verwachting evenementen organiseren van ‘Fight Island’. Nieuws van de locatie werd in eerste instantie gerapporteerd door Combate.

Abu Dhabi

Afgelopen september was het meest recente UFC-evenement in Abu Dhabi. Yan Island was gastheer voor UFC 242 met een gevecht tussen lichtgewicht kampioen, Khabib Nurmagomedov en Dustin Poirier, die het event aanvoerden.

De UFC-president, Dana White, kondigde zijn plannen aan om begin april gevechten te organiseren vanaf een privé-eiland. Hij legde uit hoe de infrastructuur was opgezet om de organisatie wekelijks evenementen te laten organiseren met de MMA-kooi op een strand. White onthulde dat trainingsfaciliteiten en accommodatie, naast andere voorzieningen, aanwezig waren voor vechters om bij aankomst te gebruiken.

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page