BREAKING: Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag

BREAKING: Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag

 Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag

UFC vechter Jorge Masvidal wil weg bij de UFC. Het lijkt erop dat UFC lichtzwaargewicht kampioen, Jon Jones niet de enige is die vindt dat hij onderbetaald wordt.

Masvidal onthulde dat de UFC hem schijnbaar had gevraagd om te vechten voor de helft van wat hij tijdens zijn laatste gevecht had verdiend. De UFC BMF-kampioen riep het management op tot het kopen van een eiland, in verwijzing naar het UFC Fight Island.

Dan maar weg

UFC-president Dana White, reageerde door te beweren dat als een van de vechters niet bereid is te vechten, ze niet zouden moeten vechten. Masvidal schreef uiteindelijk dat hij momenteel geen onafhankelijk contract heeft waardoor hij ergens anders zou kunnen vechten. Daarom vraagt Masvidal nu om zijn ontslag. Zodat hij kan vechten voor een andere organisatie en zijn waarde aan de UFC kan bewijzen.

Masvidal is niet de enige grote naam in de UFC die heeft gevraagd om zijn ontslag. RegerendUFC lichtzwaargewicht kampioen, Jon Jones, wilde ook zijn contract stoppen. Omdat deze beweerde dat de UFC naar verluidt weigerde zijn loon te verhogen.

Geen kans op vertrek

Op UFC 244 vocht Masvidal voor het laatst toen hij Nate Diaz versloeg via een doktersonderbreking om het BMF-kampioenschap te winnen. 2019 was misschien wel het grootste jaar voor Masvidal. Omdat hij Ben Askren binnen 5 seconden hun gevecht versloeg. In wat de snelste knock-out in de UFC-geschiedenis was.

Het valt nu nog te bezien of dit inderdaad het einde is van Jorge Masvidal’s carrière bij de UFC of niet. De organisatie zou natuurlijk niet van een van hun grootste namen van het rooster willen halen. Maar het hangt er ook van af of Masvidal aan de eisen van de UFC voldoet of niet.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page