BREAKING: Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag

BREAKING: Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag
BREAKING: Top vechter Masvidal vraagt UFC om zijn ontslag

UFC vechter Jorge Masvidal wil weg bij de UFC. Het lijkt erop dat UFC lichtzwaargewicht kampioen, Jon Jones niet de enige is die vindt dat hij onderbetaald wordt.

Masvidal onthulde dat de UFC hem schijnbaar had gevraagd om te vechten voor de helft van wat hij tijdens zijn laatste gevecht had verdiend. De UFC BMF-kampioen riep het management op tot het kopen van een eiland, in verwijzing naar het UFC Fight Island.

Dan maar weg

UFC-president Dana White, reageerde door te beweren dat als een van de vechters niet bereid is te vechten, ze niet zouden moeten vechten. Masvidal schreef uiteindelijk dat hij momenteel geen onafhankelijk contract heeft waardoor hij ergens anders zou kunnen vechten. Daarom vraagt Masvidal nu om zijn ontslag. Zodat hij kan vechten voor een andere organisatie en zijn waarde aan de UFC kan bewijzen.

Masvidal is niet de enige grote naam in de UFC die heeft gevraagd om zijn ontslag. RegerendUFC lichtzwaargewicht kampioen, Jon Jones, wilde ook zijn contract stoppen. Omdat deze beweerde dat de UFC naar verluidt weigerde zijn loon te verhogen.

Geen kans op vertrek

Op UFC 244 vocht Masvidal voor het laatst toen hij Nate Diaz versloeg via een doktersonderbreking om het BMF-kampioenschap te winnen. 2019 was misschien wel het grootste jaar voor Masvidal. Omdat hij Ben Askren binnen 5 seconden hun gevecht versloeg. In wat de snelste knock-out in de UFC-geschiedenis was.

Het valt nu nog te bezien of dit inderdaad het einde is van Jorge Masvidal's carrière bij de UFC of niet. De organisatie zou natuurlijk niet van een van hun grootste namen van het rooster willen halen. Maar het hangt er ook van af of Masvidal aan de eisen van de UFC voldoet of niet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws