BREAKING: Daniel Cormier vs Stipe Miocic 2 tijdens UFC 241 Nieuws
Nieuws

BREAKING: Daniel Cormier vs Stipe Miocic 2 tijdens UFC 241

BREAKING: Daniel Cormier vs Stipe Miocic 2 tijdens UFC 241
BREAKING: Daniel Cormier vs Stipe Miocic 2 tijdens UFC 241

Er staat een stevig rematch gevecht tussen twee ware zwaargewichten op het programma van het komende UFC 241

WWE ster en voormalig UFC zwaargewicht kampioen, Brock Lesnar is officieel buiten beeld als het gaat om een ​​MMA-comeback, hij gaat met pensioen. Hiermee vervalt zijn optie op een zwaargewicht titelgevecht.

LEES MEER >> Alistair Overeem verslaat Alexei Oleinik

En met dat nieuws in het achterhoofd is er een noodzakelijke herkansing in de maak. Brett Okamoto van ESPN heeft bevestigd dat de grote zwaargewicht titel rematch tussen kampioen Daniel Cormier (22-1) en Stipe Miocic (18-3), op weg is om te worden afgerond voor UFC 241 op 17 augustus in Anaheim, Californië.

Strijd der kampioenen

De eerste ontmoeting tussen de twee vond plaats in juli 2018 op UFC 226 voor de International Fight Week. Cormier was de licht zwaargewicht koning die terugkeerde naar de divisie waar hij zijn naam in maakte. Het enige dat hij niet deed tijdens zijn tijd in de divisie was de UFC-titel winnen.

Miocic was de regerend kampioen met drie titelverdedigingen, meer dan enige andere UFC-zwaargewichtkampioen in de geschiedenis van de organisatie ooit heeft gedaan. Miicic die in het dagelijks leven naast UFC vechter, brandweerman is hoopte al een tijd op de aankomende rematch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws