Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: Daniel Cormier vs Stipe Miocic 2 tijdens UFC 241

BREAKING: Daniel Cormier vs Stipe Miocic 2 tijdens UFC 241

BREAKING: Daniel Cormier vs Stipe Miocic 2 tijdens UFC 241

Er staat een stevig rematch gevecht tussen twee ware zwaargewichten op het programma van het komende UFC 241

WWE ster en voormalig UFC zwaargewicht kampioen, Brock Lesnar is officieel buiten beeld als het gaat om een ​​MMA-comeback, hij gaat met pensioen. Hiermee vervalt zijn optie op een zwaargewicht titelgevecht.

LEES MEER >> Alistair Overeem verslaat Alexei Oleinik

En met dat nieuws in het achterhoofd is er een noodzakelijke herkansing in de maak. Brett Okamoto van ESPN heeft bevestigd dat de grote zwaargewicht titel rematch tussen kampioen Daniel Cormier (22-1) en Stipe Miocic (18-3), op weg is om te worden afgerond voor UFC 241 op 17 augustus in Anaheim, Californië.

Strijd der kampioenen

De eerste ontmoeting tussen de twee vond plaats in juli 2018 op UFC 226 voor de International Fight Week. Cormier was de licht zwaargewicht koning die terugkeerde naar de divisie waar hij zijn naam in maakte. Het enige dat hij niet deed tijdens zijn tijd in de divisie was de UFC-titel winnen.

Miocic was de regerend kampioen met drie titelverdedigingen, meer dan enige andere UFC-zwaargewichtkampioen in de geschiedenis van de organisatie ooit heeft gedaan. Miicic die in het dagelijks leven naast UFC vechter, brandweerman is hoopte al een tijd op de aankomende rematch.

Bekijk ook

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.

ONE FC: Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix

Timofey Nastyukhin is gebelsseerd en zegt af voor de ONE Championship World Grand Prix

De Randamie: Titelgevecht tegen Amanda Nunes volgende

De Nederlandse Germaine de Randamie zal niet lang gaan zitten wachten voor een kans op de UFC-titel van Amanda Nunes