BREAKING: Bellator 241 afgelast wegens Coronavirus Nieuws
Nieuws

BREAKING: Bellator 241 afgelast wegens Coronavirus

BREAKING: Bellator 241 afgelast wegens Coronavirus
BREAKING: Bellator 241 afgelast wegens Coronavirus

Scott Coker de president van Bellator MMA meld vrijdagavond dat de organisatie het Bellator 241 event van hedennacht heeft afgelast wegens het corona virus.

"De gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen hebben en blijven onze topprioriteit in de toekomst. Na de lopende COVID-19-uitbraak zorgvuldig te hebben gevolgd, Bellator MMA heeft ervoor gekozen het Bellator 241-evenement van vanavond in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut, uit te stellen,"meldt Coker op Twitter.

Excuses

"We willen onze excuses aanbieden aan onze atleten en fans, evenals aan onze uitzendpartner DAZN, maar we denken dat dit de beste beslissing is die op dit moment moet worden genomen."

Eerder werd gemeld dat het event gratis te volgen zou zijn op Youtube doordat het zonder publiek plaats zou vinden, maar nu volgt dus de afgelasting. Wanneer het event opnieuw plaats zal vinden is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws