Brave MMA blikt terug op historisch 2018: 'dit is slechts het begin' Nieuws
Nieuws

Brave MMA blikt terug op historisch 2018: 'dit is slechts het begin'

Brave MMA blikt terug op historisch 2018: 'dit is slechts het begin'
Brave MMA blikt terug op historisch 2018: 'dit is slechts het begin'

Brave Combat Federation organiseert zijn laatste evenement van 2018 op vrijdag 28 december in Jeddah, Saoedi-Arabië, waar Jeremy Kennedy het tegen Marat Magomedov opneemt tijdens het hoofd event op Brave 21.

Met Brave 21 eindigt een onvergetelijk jaar voor de organisatie, die stevig gepositioneerd is als de grootste MMA-organisatie in het Midden-Oosten en tevens een van de snelst groeiende vechtsport organisaties.

"Toen we Brave CF voor het eerst opstartten, beloofden we dat we een echt wereldwijde organisatie zouden worden, en dit is hoe een echt wereldwijde organisatie eruit ziet," zegt Brave oprichter Mohammed Shahid.

Opende deuren

"Brave is de trots van het Koninkrijk Bahrein maar omarmt ook andere culturen, geeft lokale vechters kansen en opent vele deuren in sport, zakelijke en internationale relaties ", vervolgt Shahid.

Shahid heeft echter nog meer ambitieuze plannen voor het komende jaar. Vóór 2018 eindigt, heeft de promotie al zijn debuut aangekondigd in de Filippijnen voor 2019 en zal deze blijven uitbreiden.

Het begin van meer

Na de eerste keer dat een wereldwijd evenement afgelopen augustus in het Afrikaanse continent werd gelanceerd tijdens Brave 14 in Tanger, Marokko. Volgde de historische ondertekeningen met MMA-sterren Cristiano Marcello, Jeremy Kennedy en Jose "Shorty" Torres.

"Dit was een geweldig jaar voor ons. Ik denk niet dat een andere organisatie in de geschiedenis heeft gedaan wat Brave heeft neergezet: 12 evenementen in 12 landen binnen een jaar. Maar het is nog maar het begin, het zorgt er niet voor dat we ons willen ontspannen, we zullen er nog agressiever in gaan en een grotere erfenis opbouwen in 2019 ", beloofde Shahid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws