BOZE UFC BAAS DANA WHITE: 'Wat Conor McGregor deed is smerig'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BOZE UFC BAAS DANA WHITE: ‘Wat Conor McGregor deed is smerig’

BOZE UFC BAAS DANA WHITE: ‘Wat Conor McGregor deed is smerig’

UFC President Dana White is nier blij met een van zijn grootste sterren, de Ier Conor McGregor. Deze brak de erecode door privé berichten te plaatsen.

UFC baas Dana White zegt dat Conor McGregor “de mannencode heeft gebroken” voor het delen van hun privé berichten op Instagram. “Dit zijn manencode dingen. Het is gewoon iets dat je niet doet. Het is een van de smerigste dingen die je kunt doen.”

White is niet blij met McGregor, deze plaatste een aantal privé berichten tussen hem en zijn baas White op Instagram. Uit de berichten werd onder andere duidelijk op wie de Ier zijn oog had laten vallen om tegen te vechten. Maar White vindt dat dit onder hen had moeten blijven.

Dit doe je gewoon niet

“Weet je, Conor vroeg om een gevecht tegen Diego Sanchez. Als je dat doet als de nummer 2 of 3 gerangschikte vechter binnen de UFC. Vechten tegen een man die niet meer op de ranglijst staat, en dan ook nog de headliner wil zijn in Las Vegas,” zei White afkeurend.

Het is duidelijk dat White op zijn zachtst gezegd niet blij is met McGregor. De Ier kwam de afgelopen weken veel in het nieuws. In Corsica werd hij gearresteerd voor onzedelijk gedrag. Afgelopen weekend kondigde McGregor aan te gaan boksen tegen legende Manny Pacquiao.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page