Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Boze reacties: winst Ryan Bader op Fedor Emelianenko respectloos

Boze reacties: winst Ryan Bader op Fedor Emelianenko respectloos

Boze reacties: winst Ryan Bader op Fedor Emelianenko respectloos

Tijdens Bellator 214 afgelopen zaterdag moest Emelianenko het afleggen tegen Bader. Echter is de Rus zeer dankbaar naar zijn fans voor hun steun.

Het lukte Bader om Emelianenko binnen 35 seconden in de eerste ronde knock-out te slaan. Een aantal critici op social media noemde het respectloos dat Bader op deze wijze Emelianenko uitschakelde.

Anderen reageerden met dat is nu eenmaal het spel. Emelianenko zelf verliet zonder iets te zeggen de MMA-kooi na afloop van het gevecht, maar plaatste op social media een boodschap aan zijn fans.

Dankwoord

“Na het gevecht voel ik me goed, de wond boven mijn oog is niet diep, gisteren had ik verschillende hechtingen. Ik denk dat het over een paar weken zal genezen. Ik wil iedereen bedanken die me geholpen heeft om me voor te bereiden. Bedankt allemaal voor je steun en je gebeden.”

LEES OOK: Ryan Bader maakt snel einde aan Fedor Emelianenko

Het verlies van de inmiddels 42-jarig Emelianenko roept de vraag op of hij niet moet stoppen. Hij verliet al eens eerder de Bellator organisatie maar kwam weer terug. Of hij binnenkort zijn pensioen zal aankondigen zal moeten blijken.

Bekijk ook

Bellator debuut ex GLORY kampioen Robin van Roosmalen in oktober

Hij had verwacht in augustus zijn debuut te maken bij Bellator MMA, voormalig wereldkampioen kickboksen Robin van Roosmalen.

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

lator MMA maakt er wel een heel spannend spel van, dinsdag kondigde de vechtsport organisatie de ondertekening van een nu nog onbekende vechter aan.

Onlusten Hong Kong: Komst UFC naar China in gevaar

Dana White geeft toe dat protesten in Hong Kong UFC Shenzhen ‘uitdagender’ maken.