Boze reacties na gevecht Jorge Masvidal vs Nate Diaz Nieuws
Nieuws

Boze reacties na gevecht Jorge Masvidal vs Nate Diaz

Boze reacties na gevecht Jorge Masvidal vs Nate Diaz
Boze reacties na gevecht Jorge Masvidal vs Nate Diaz

De reacties na de overwinning van Jorge Masvidal op Nate Diaz tijdens UFC 244 zaterdagnacht liegen er niet om.

Diaz werd al vroeg in de eerste ronde van de wedstrijd met Masvidal aangeslagen en liep een flinke snee boven zijn rechteroog op. In eerste instantie mochten beide vechters door knokken, totdat in de derde ronde de aanwezige ringarts de wedstrijd stopte.

Een beslissing die niet door iedereen in dank werd afgenomen, vooral social media leek te ontploffen met reacties van boze UFC fans die het paar graag verder hadden zien vechten. Ook de presentatoren zoals Joe Rogan trokken de beslissing in twijfel.

Uit bescherming

"Als dit gevecht in Las Vegas had plaatsgevonden had de wedstrijd door mogen gaan,"zei Rogan. Echter was het de staat New York die het gevecht sanctioneerde en een strikt beleid hanteert.

ZIE OOK >> Jorge Masvidal is de Baddest Motherfucker in de UFC

Ook Diaz en Masvidal waren niet blij met de uitslag en willen dan ook zeker nog een keer de boel opnieuw uitvechten. Overigens was UFC Bas Dana White het eens met de beslissing van de arts, "wij moeten onze vechters beschermen tegen erger zei hij dan ook. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws