VIDEO: Bokslegende Tyson Fury knokt met bekende MMA-vechter Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bokslegende Tyson Fury knokt met bekende MMA-vechter

VIDEO: Bokslegende Tyson Fury knokt met bekende MMA-vechter

Hij melde al eerder dat hij graag een MMA-gevecht wilde voeren bij de UFC, zaterdag voegde bokskampioen Tyson Fury de daad bij het woord.

De zwaargewicht bokskampioen maakte recentelijk zijn succesvolle debuut in het pro-show worstelen bij de WWE. Fury was te zien tegen Braun Strowman in Saudi Arabië op het Crown Jewel event.

ZIE OOK >> Tyson Fury wil bij de UFC vechten

Na zijn verrassende optreden bij de WWE kondigde de Engelsman aan dat hij graag ook een MMA-gevecht wilde doen en dat Conor McGregor hem zou gaan trainen.

Overstappen

Echter doken vandaag videobeelden op waar Fury te zien is met landgenoot en UFC-vechter Darren Till die recentelijk nog in de kooi stond tegenover Kelvin Gastelum en deze versloeg tijdens UFC 244 op 2 november.

In de video is een Fury te zien die toch echt wel blijk geeft van een aantal stevige MMA technieken, zal hij dan toch een cross-over gaan maken. De toekomst zal het uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws