Kapot geslagen: Bokskoningin Shields imponeert in MMA-debuut - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kapot geslagen: Bokskoningin Shields imponeert in MMA-debuut

Kapot geslagen: Bokskoningin Shields imponeert in MMA-debuut

Claressa Shields had geen betere start van haar MMA-carrière kunnen hebben. Eerder vandaag scoorde de Amerikaanse een stevige knock-out overwinning op Brittney Elkin. Na de eerste twee ronden op dominante wijze te hebben verloren.

De wereldkampioen boksen in drie gewicht divisies Shields (26), boekte in de derde ronde een vernietigende overwinning op Elkin. De wedstrijd was de headliner op PFL 4 in het Ocean Casino Resort in Atlantic City, New Jersey.

Na twee spannende ronden waar Shields zelf bijna het loodje legde, ging zijn bovenop Elkin zitten en bleef met haar rechterhand net zolang op de zijkant van het hoofd van haar rivaal stompen, totdat de scheidsrechter tussenbeide kwam.

Ze bleef maar rammen

,,Ik heb het gevoel dat ik droom”, zei Shields in haar interview na het gevecht. ,,Dit is gek maar mijn rechterhand laat mij nooit in de steek. ” Shields, die in december tekende bij de PFL maar niet meedoet aan het reguliere seizoen van 2021, wordt algemeen beschouwd als de beste vrouwelijk bokser.

Shields is tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en heeft grote titels gewonnen in drie gewichtsklassen. Shields heeft een record van 11 gewonnen wedstrijden tegen o verliezen als professionele bokser.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page