Bokskampioen Dereck Chisora ​​hint op Bellator MMA debuut – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bokskampioen Dereck Chisora ​​hint op Bellator MMA debuut

Bokskampioen Dereck Chisora ​​hint op Bellator MMA debuut

Het lijkt een nieuwe trend, topboksers die een overstap maken naar MMA-vechten. Bokskampioen Dereck Chisora ​voegt zich nu bij het rijtje en ​hint op Bellator MMA debuut

Na al het gepraat over de potentiële overstap van Dillian Whyte naar MMA. Lijkt het erop dat zijn oude rivaal Dereck Chisora ​​hem misschien voor zal zijn. De Britse zwaargewicht, die een record van 32-9 heeft als topbokser. Hint nu naar een overstap naar MMA-vechten en wel bij Bellator.

Tactiek van Bellator

Dinsdag plaatste Chisora een aantal foto’s op social media waarin te zien is dat de bokser zijn hand niet omdraait voor een potje MMA-knokken. In de praktijk is het zo dat goede boksers hoge ogen gooien in het MMA circuit. Zeker als zij het gorndegevecht ook goed leren beheersen.

‘Het gaat nu erg goed. Ik kan niet wachten om in de kooi te staan”, schreef Chisora ​​online en tagde ook Bellator MMA in de post. Bellator heeft niet publiekelijk toegegeven dat ze met Chisora ​​in onderhandeling zijn. Maar een teken van deze omvang zou zeker passen bij de modus operandi van het bedrijf. Om onervaren maar veelbelovend talent te ondertekenen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page