BOETES EN SCHORSINGEN: 5 UFC vechters gesnapt op doping MMA Nieuws
MMA Nieuws

BOETES EN SCHORSINGEN: 5 UFC vechters gesnapt op doping

BOETES EN SCHORSINGEN: 5 UFC vechters gesnapt op doping
BOETES EN SCHORSINGEN: 5 UFC vechters gesnapt op doping

Een dikke tegenvaller voor de UFC, vijf van haar vechters zijn op non actief gezet wegens doping overtredingen.

UFC-vechters Deron Winn, Jamahal Hill, Tim Elliott, en Luis Peña werden donderdag allemaal geschorst en beboet door de Nevada State Athletic Commission na recente positieve drugstests. Winn testte positief op amfetaminen. Hill, Elliott en Peña testten positief op cannabis.

Hill werd zes maanden geschorst en kreeg een boete van 15% van zijn gevecht gage die hij moet inleveren. Elliott en Peña werden elk vier en een halve maand geschorst en kregen een boete van 15% van hun vechters gage.

Tijdelijk geschorst

Winn werd negen maanden geschorst en kreeg een boete van $ 1.800. Alle schorsingen hebben terugwerkende kracht tot de datum van de positieve test. Cannabis is verboden volgens de regelgeving van Nevada "in competitie". Wat betekent dat de periode begint 12 uur voor een wedstrijd en eindigt met de drugstest na het gevecht.

Er werden nog een aantal tijdelijke schorsingen uitgedeeld. Jorge Gonzalez kreeg een tijdelijke schorsing na een positieve drugstest. Hij testte positief voor verschillende anabole steroïden. Waaronder de metabolieten drostanolon en stanozolol.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws