Bloedsnelle knock-out zaterdag tijdens UFC Las Vegas 10
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bloedsnelle knock-out zaterdag tijdens UFC Las Vegas 10

Bloedsnelle knock-out zaterdag tijdens UFC Las Vegas 10

Tijdens UFC ON ESPN+35 LAS VEGAS: Waterson vs. Hill zaterdag viel er een wel heel snelle knock-out overwinning te vieren.

In de wedstrijd tussen Billy Quarantillo en Kyle Nelson konden na slechts 7 seconden in de derde ronde, de spullen worden gepakt. Billy Quarantillo liet er geen gras over groeien en vrijwel direct na de start van de fatale ronde voor Kyle Nelson deelde hij een flinke rechter stoot uit.

Wat een knal

De stoot kwam zo hard aan dat in de vrijwel lege zaal goed de impact te horen was. Volle kracht vooruit moet Quarantillo hebben gedacht, er op of eronder. Haast onnodig te zeggen dat Nelson geen antwoord had op de brute actie van Quarantillo.

De scheidsrechter sprong tussenbeide toen Quarantillo even wilde controleren of er nog een ground en pound nodig was om Nelson te laten slapen, overbodig want deze ws al buiten westen voordat hij de vloer raakte van de MMA-kooi.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page