Bloedig gevecht: Marlon Vera domineert Rob Font in UFC knaller
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bloedig gevecht: Marlon Vera domineert Rob Font in UFC knaller

Bloedig gevecht: Marlon Vera domineert Rob Font in UFC knaller

Marlon Vera domineert Rob Font in slopend gevecht

Marlon Vera had afgelopen nacht de kans om te bewijzen dat hij een van de beste bantamgewichten ter wereld is tegen Rob Font. En dat deed hij dan ook, Vera versloeg Font via unaniem besluit (48-47, 49-46, 49-46) in het UFC Fight Night main event in Las Vegas.

Topknokker Vera, die uit Ecuador komt maar jarenlang in Californië heeft getraind, zal waarschijnlijk naar de top vijf van bantamgewicht gaan na het behalen van de grootste overwinning uit zijn carrière. Hij zei dat hij nog een stap vooruit wil in de competitie en beloofde de UFC-titel te winnen.

Alles er voor doen

,,Ik word wereldkampioen”, zei Vera. ,,Ik breng de riem naar Ecuador. Geloof dat maar. ” Vera heeft drie gevechten op rij gewonnen, waaronder een knock-out met een hoogtepunt op Frankie Edgar vorig jaar november.

,,Als je hard werkt, heb je de meeste kansen om te overleven (in de kooi)”, zei Vera in zijn interview na het gevecht. ,,Als je alles doet om te winnen, als je alles opzij zet, geeft het leven je een goede overwinning.”

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page