Bloed spugende MMA-vechter beweert dat hij DEMONEN zag Nieuws
Nieuws

Bloed spugende MMA-vechter beweert dat hij DEMONEN zag

Bloed spugende MMA-vechter beweert dat hij DEMONEN zag

Samuel Patrick Dobb, een bekende MMA-vechter beweert dat hij 'demonen' zag voordat hij naar verluidt bloed spuwde naar hulpverleners. Dobb die vandaag voor de rechtbank verscheen Queensland, Australië is een voormalige Gold Coast Titan rugby speler die overstapte naar vechtsport.

De Australische media melden vandaag dat Dobb die voor de rechter stond, claimt demonen te hebben gezien voordat het spuug incident plaatsvond. Deze demonen zouden hem hebben uitgelachen en uitgedaagd. Dobb beweerde dat hij een drankje dronk waarin iemand een pilletje in had gedaan, waardoor hij ging hallucineren.

Bloederig

De politie beweerde dat toen ze op 16 mei 2020 om 23:00 uur bij het Neptune Court-terrein aankwamen, Dobb zich grillig gedroeg en herhaaldelijk naar de duivel aan leek te roepen en schuim om de mond had. De MMA-vechter herinnert zich dat hij "demonen zag" die hem uitlachte voordat hij naar verluidt bloed spuwde in het gezicht van hulpverleners die hem behandelden.

Toen paramedici Dobb behandelden op weg naar het ziekenhuis, zou hij bloed hebben gezogen uit een open wond aan zijn vinger en het naar een van het ambulancepersoneel hebben gespuugd. ,,Ik zou nooit iemand in gevaar willen brengen", zei Dobb. Morgen zal de jury verder beraadslagen om vast te stellen welke straf de MMA-vechter zal krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws