BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd Nieuws
Nieuws

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd
BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC om te vechten in hun licht zwaargewicht divisie.

Echter kwam Saki maar twee keer uit voor de UFC, de laatste keer tijdens UFC 226 op 7 juli 2018, Saki verloor tegen Khalil Rountree Jr. Daarvoor maakte de top vechter zijn succesvolle debuut met een knock-out overwinning op Henrique da Silva tijdens UFC Fight Night: Saint Preux vs. Okami, op 23 september 2017 in Saitama, Japan.

ZIE OOK >> Gokhan Saki tekent contract bij de UFC

Een blessure aan de knie belemmerde Saki tijdelijk zijn carrière voort te zetten bij de UFC en werd het even stil rondom de vechter. Woensdag plaatste Saki een bericht op Instagram waarin hij aangaf te zijn geopereerd maar snel weer hoopt te gaan trainen. Hij zegt onder andere:

Terugkeer

"Voor mijn laatste gevecht werd ik dagelijks uren in het UFC-instituut behandeld omdat ik constant pijn voelde. Met deze onzekerheid in mijn hoofd ging ik naar mijn gevecht en na het gevecht werkte ik nog steeds aan mijn herstel."

"Ik wilde in maart vechten, maar dat lukte niet. Na veel ziekenhuisbezoeken en Fysio besloten de artsen en mijn team dat ik gewoon een operatie nodig had. Ik ben net klaar met de operatie en alles ging goed. Over twee weken hoop ik weer op de been te zijn en terug te keren naar mijn trainingen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws