Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap (video)

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap (video)

Een Russische MMA-vechter bleef voor dood achter in de MMA-kooi nadat zijn tegenstander hem vol in het gezicht trapte. Een techniek die bij veel vechtsporten verboden is.

Waar het gevecht plaatsvond of hoe de vechters heten is niet bekend, dat het een naar einde kent is duidelijk. De vechter die vol in het gezicht geraakt wordt met de trap lijkt zijn verdediging niet op orde te hebben.

Groot risico

Zijn rivaal maakt daar duidelijk gebruik van en trapt deze vol in het gezicht. De impact is duidelijk te horen. Vrijwel direct gaat het publiek los en lijkt de boel te escaleren. Het is veelal verboden om trappen in het gezicht toe te passen bij vechtsport.

Dit komt omdat deze techniek een grote risico's met zich meebrengt, zoals mogelijk letsel of blijvende schade aan het gezicht. Daarnaast kan dit ook leiden tot een ongelijkwaardig en oneerlijk voordeel voor de persoon die de trap toepast

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws