Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bijna-doodervaring tijdens bruut MMA-gevecht vandaag (video)

Bijna-doodervaring tijdens bruut MMA-gevecht vandaag (video)

Bijna doodervaring MMA-vechter tijdens bruut gevecht (video)

Mohammad Wasim Kohbandi maakte vandaag een wel heel bruut einde aan zijn gevecht met Faridullah Rohani. De Afghaanse vechters troffen elkaar tijdens TGFC 11: Champions Fight Night Season 3, in Kabul.

Dat MMA vechten zo zijn brute momenten kent is bekend. Dat scheidsrechters soms te lang laten doorvechten ook. Dit lijkt ook het geval in de strijd tussen Kohbandi en Rohani. Die wat weg had van de begintijd bij de UFC.

Kohbandi die zijn kans afwachtte om zijn tegenstander af te straffen deed dit op een wel heel discutabele manier. Eenmaal zittend bovenop Rohani leek het of hij zijn tegenstander vroeg wat hij wilde.

Stoppen die handel

De scheidsrechter keek mee toen Kohbandi met een paar hamerstoten op zijn tegenstander begon in te slaan. Dit had genoeg moeten zijn volgens insiders. Toch kwam er geen stop en volgde een aantal venijnige elleboogstoten. Deze deed Rohani buitenwesten geraken.

Direct na tussenkomst van de scheids spoelde het team van Rohani, kennelijk bezorgd op hun vechter af. Die welhaast een bijna doodervaring moet hebben gehad na de barrage van Kohbandi.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page