Bijna-doodervaring tijdens bruut MMA-gevecht vandaag (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bijna-doodervaring tijdens bruut MMA-gevecht vandaag (video)

Bijna-doodervaring tijdens bruut MMA-gevecht vandaag (video)

Mohammad Wasim Kohbandi maakte vandaag een wel heel bruut einde aan zijn gevecht met Faridullah Rohani. De Afghaanse vechters troffen elkaar tijdens TGFC 11: Champions Fight Night Season 3, in Kabul.

Dat MMA vechten zo zijn brute momenten kent is bekend. Dat scheidsrechters soms te lang laten doorvechten ook. Dit lijkt ook het geval in de strijd tussen Kohbandi en Rohani. Die wat weg had van de begintijd bij de UFC.

Kohbandi die zijn kans afwachtte om zijn tegenstander af te straffen deed dit op een wel heel discutabele manier. Eenmaal zittend bovenop Rohani leek het of hij zijn tegenstander vroeg wat hij wilde.

Stoppen die handel

De scheidsrechter keek mee toen Kohbandi met een paar hamerstoten op zijn tegenstander begon in te slaan. Dit had genoeg moeten zijn volgens insiders. Toch kwam er geen stop en volgde een aantal venijnige elleboogstoten. Deze deed Rohani buitenwesten geraken.

Direct na tussenkomst van de scheids spoelde het team van Rohani, kennelijk bezorgd op hun vechter af. Die welhaast een bijna doodervaring moet hebben gehad na de barrage van Kohbandi.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/frustratie-ex-glory-kampioen-blijft-smeken-om-gevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws