BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen

BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen
BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen

Conor McGregor is niet officieel met pensioen. Sterker hij is nog steeds in de USADA-testpool voor actieve vechters opgenomen.

Via social media plaatste McGregor vrijdag een foto van een USADA test document. De USADA test alleen actieve MMA-vechters, wat inhoudt dat de Ier helemaal niet officieel met pensioen is. Het vreemde is dat UFC president in juni nog aankondigde dat dit wel het geval was, en hij niet in 202 zou vechten.

"Wat is hier aan de hand UFC? USADA is vanmorgen net aangekomen bij mijn jacht om te testen, 'grapte McGregor in een recente post op zijn Twitter-account. Vergezeld van foto's van USADA's apparatuur voor het verzamelen van monsters en papierwerk.

Niks geen pensioen

Dus hoewel Dana White nog steeds gelijk heeft in zijn bewering dat Conor McGregor in 2020 niet zal strijden voor de UFC, is dat niet omdat hij met pensioen is. Het is waarschijnlijker dat de UFC nog geen deal heeft kunnen sluiten met "the Notorious", en hij eigenlijk met pauze is dan met een definitief pensioen.

Het is duidelijk dat USADA, McGregor helemaal niet bij verrassing zou testen als hij zich uit het de UFC had teruggetrokken en zijn pensionering officieel had gemaakt. En ze zouden hem niet weten te vinden op zijn jacht dat rond de Middellandse Zee vaart. Dit houdt in dat hij in feite nog als actieve vechter in de boeken staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws