BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen

BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen

BEWIJS: UFC Ster Conor McGregor niet officieel met pensioen

Conor McGregor is niet officieel met pensioen. Sterker hij is nog steeds in de USADA-testpool voor actieve vechters opgenomen.

Via social media plaatste McGregor vrijdag een foto van een USADA test document. De USADA test alleen actieve MMA-vechters, wat inhoudt dat de Ier helemaal niet officieel met pensioen is. Het vreemde is dat UFC president in juni nog aankondigde dat dit wel het geval was, en hij niet in 202 zou vechten.

“Wat is hier aan de hand UFC? USADA is vanmorgen net aangekomen bij mijn jacht om te testen, ‘grapte McGregor in een recente post op zijn Twitter-account. Vergezeld van foto’s van USADA’s apparatuur voor het verzamelen van monsters en papierwerk.

Niks geen pensioen

Dus hoewel Dana White nog steeds gelijk heeft in zijn bewering dat Conor McGregor in 2020 niet zal strijden voor de UFC, is dat niet omdat hij met pensioen is. Het is waarschijnlijker dat de UFC nog geen deal heeft kunnen sluiten met “the Notorious”, en hij eigenlijk met pauze is dan met een definitief pensioen.

Het is duidelijk dat USADA, McGregor helemaal niet bij verrassing zou testen als hij zich uit het de UFC had teruggetrokken en zijn pensionering officieel had gemaakt. En ze zouden hem niet weten te vinden op zijn jacht dat rond de Middellandse Zee vaart. Dit houdt in dat hij in feite nog als actieve vechter in de boeken staat.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page