Betaald online MMA-vechten kijken flink stuk duurder vanaf januari 2021 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Betaald online MMA-vechten kijken flink stuk duurder vanaf januari 2021

Betaald online MMA-vechten kijken flink stuk duurder vanaf januari 2021

De terugkeer van Conor McGregor in 2021 valt samen met hogere pay-per-view-prijzen voor UFC-evenementen op ESPN +. Beginnend met UFC 257, verhoogt ESPN de prijs van UFC pay-per-views opnieuw.

UFC 257 heeft McGregor in de headliner, terwijl hij het tegen voormalig interim lichtgewicht kampioen Dustin Poirier opneemt, in een herkansing van hun ontmoeting in 2014. Het evenement luid een trio van januari-shows op Fight Island in Abu Dhabi in.

Stuk duurder

Gelijk met de nieuwe events wordt de prijs om deze te bekijken flink opgeschroefd. UFC pay-per-views gaan van $ 64,99 naar $ 69,99. De verhoging start op 23 januari.

ESPN staat verlenging van jaarabonnementen voor bestaande abonnees toe voor $ 49,99 tot ten minste 2 maart 2021. Dit is de tweede prijsstijging voor UFC pay-per-views op ESPN, sinds de organisatie in 2019 een exclusieve deal met het omroepnetwerk sloot.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/promotorbadr-hari-stapt-nooit-de-ring-meer-in/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws