Beruchte UFC'er Nate Diaz keert morgen terug in actie: 'Hij gaat dit winnen' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Beruchte UFC’er Nate Diaz keert morgen terug in actie: ‘Hij gaat dit winnen’

Beruchte UFC’er Nate Diaz keert morgen terug in actie: ‘Hij gaat dit winnen’

Beruchte UFC'er Nate Diaz keert morgen terug in actie: 'Hij gaat dit winnen'

Nate Diaz keert zaterdagnacht terug op UFC 263, de beruchte maar ook geliefde vechter zal het opnemen tegen de Engelsman Leon Edwards in de Gila River Arena, Glendale (Arizona). Edwards vs Diaz wordt het eerste 5 rondes niet-titelgevecht in de geschiedenis van de UFC.

Er staat enorm veel op het spel in het gevecht tussen Diaz en Edwards, waarbij UFC-president Dana White suggereert dat de winnaar tegenover de UFC-kampioen weltergewicht, Kamaru Usman, zal komen te staan. Wij blikken vooruit naar de wedstrijd.

,,Mijn officiële voorspelling voor Nate Diaz vs Leon Edwards. Ik ga voor Diaz. Nate is een van de favoriete vechters. Nate is een echte badass”, zegt Alex Kowalski MMA-analist van onder andere deze site. ,,Leon heeft niet verloren in vijf jaar, waarom ik dan voor Nate kies?”

Beter dan ooit

,,Diaz een onmiskenbare underdog is in deze matchup, ongeacht hoe je ernaar kijkt. Bovendien heeft hij heel lang niet meer gevochten. Maar een underdog is extra hongerig”, aldus Kowalski. Maar de belangrijkste reden van Kowalski om Nate Diaz te kiezen, is te wijten aan de verklaring van de veteraan in het weltergewicht dat hij zich in een ongelooflijke vorm voelt.

Kowalski erkent wel dat het geen keuze is op basis van solide redeneringen. Hij heeft echter het idee dat Diaz beter voorbereid is dan ooit tevoren. ,,Hij doet bepaalde dingen met zijn dieet. Hij doet bepaalde dingen met zijn training. Hij zei dat hij zich jonger voelt, sneller en beter. Hij heeft nog nooit op die manier gesproken. Dit is de eerste keer dat hij zegt dat hij zich top voelt.”

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page