Beruchte UFC'er Chimaev biedt McGregor hulp aan: 'We wachten op je'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Beruchte UFC’er Chimaev biedt McGregor hulp aan: ‘We wachten op je’

Beruchte UFC’er Chimaev biedt McGregor hulp aan: ‘We wachten op je’

Beruchte UFC'er Chimaev biedt McGregor hulp aan: 'We wachten op je'

Khamzat Chimaev nodigt Conor McGregor uit om met hem en Darren Till te trainen voor diens terugkeer naar de UFC.

De inmiddels om zijn snelle KO’s op tegenstanders beruchte Chimaev, heeft McGregor een aantrekkelijk aanbod gedaan om met hem en Darren Till te trainen. De Ier is momenteel bezig met een comeback na een gebroken been. Door de blessure verloor hij zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264 in juli 2021.

Tegen Kamaru Usman

Ondanks de tijd dat hij weg is uit de kooi, blijft de voormalige kampioen vol vertrouwen als altijd. Eerder deze week uploadde McGregor een trainingsvideo waarin hij zijn bokskunsten liet zien. Hoewel gezegd wordt dat de UFC wil dat de Ier het in juli opneemt tegen Nate Diaz, lijkt McGregor een andere naam in gedachten te hebben.

In een recent interview gaf McGregor aan dat hij Kamaru Usman als volgende wil. ‘The Notorious’ heeft geplaagd dat hij waarschijnlijk een titelkans zou krijgen bij zijn terugkeer. Hij heeft echter nooit aangegeven waar dat gevecht zou plaatsvinden, maar we weten een antwoord te hebben.

Vriendschap

Als reactie op een mogelijke zet in het weltergewicht heeft McGregor een interessant voorstel gekregen. Chimaev ging naar Twitter om de voormalige kampioen een kans te bieden om samen met Darren Till te trainen. Beide mannen maakten de afgelopen weken furore met hun opbloeiende vriendschap.

Als het aanbod echt is, komt het als een verrassing. In het verleden heeft Chimaev, McGregor vaak uitgedaagt. De Rus heeft ook onthuld dat hij ooit naar Ierland is gevlogen om te proberen de Ier in elkaar te slaan nadat deze Khabib Nurmagomedov in diskrediet had gebracht.

Bekijk ook

Krankzinnig! McGregor geeft Ierse tieners pak geld

Krankzinnig! McGregor geeft Ierse tieners pak geld

Conor McGregor heeft opnieuw geïnvesteerd in de toekomst van het Ierse MMA.

Onderzoek naar illegale gokactiviteiten bij vechtsportbond

Geld verdienen met gokken op vechtsport is in ons land sinds kort legaal

‘Hij zal sterven!’ Ngannou gelooft dat Fury gevecht doorgaat

Het kan me niet echt schelen wat het zal zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page