Beruchte UFC-vechter bevestigd titelgevecht met Kamaru Usman MMA Nieuws
MMA Nieuws

Beruchte UFC-vechter bevestigd titelgevecht met Kamaru Usman

Beruchte UFC-vechter bevestigd titelgevecht met Kamaru Usman

Jorge Masvidal bevestigt dat een UFC-titelgevecht met Kamaru Usman beoogd is voor september. Ook zegt de Amerikaan dat hij in de toekomst grote winsten boeken wil in het boksen.

Hij draagt de UFC-titel 'The Baddest Motherfucker', Jorge Masvidal. De van oorsprong straatvechter is een van de meest beruchte vechters binnen de UFC. Gisteren bevestigde Masvidal dat een titelgevecht tussen hem en Usman op handen is.

Masvidal zegt dat een titelwedstrijd met kampioen Usman gepland staat voor september. Masvidal verloor eerder van Usman op UFC 251. Ondanks het verlies heeft Usman rivaal Masvidal uitgekozen als zijn volgende tegenstander.

Geen toeval

,,Op dit moment concentreer ik me erop dat ik vecht voor de titel welke in september zal zijn", zei Masvidal tegen Boxing social. Dat Masvidal een boks site uitkiest en niet een MMA-nieuws site, om het nieuws te brengen lijkt niet toevallig.

,,Ik hou van boksen. Boksen levert het grote geld op, snap je wat ik bedoel? Ze betalen meer dan de pay-per-views dan mijn huidige sport. Maar we zullen die brug oversteken als het zover is, we zullen de juiste tegenstanders krijgen", zei Masvidal.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/fiasco-mma-vechters-kunnen-echt-niet-boksen-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws