Bert Kops over blessure Gegard Mousasi: 'hij komt sterker terug in 2019’ Nieuws
Nieuws

Bert Kops over blessure Gegard Mousasi: 'hij komt sterker terug in 2019’

Bert Kops over blessure Gegard Mousasi: 'hij komt sterker terug in 2019’
Bert Kops over blessure Gegard Mousasi: 'hij komt sterker terug in 2019’

Vandaag werd bekend gemaakt dat MMA-vechter Gegard Mousasi zijn partij tegen Rafael Lovato Jr heeft moeten afzeggen. Dit gevecht zou plaatsvinden tijdens Bellator 214 in februari 2019.

Wij spraken met Bert Kops de trainer-caoch van Mousasi over de reden van de afzegging.

"Gerard had al anderhalve maand last van zijn onderrug, hij is daar voor naar diverse artsen geweest. Hij kreeg medicatie en cortisonen en moest rust houden, want dat had moeten helpen, " zegt Bert Kops.

Afzegging

"Het leek goed te gaan totdat Gegard vorige week met sparren weer last kreeg, op advies van de arts hebben wij de wedstrijd afgezegd en moet hij nu rust houden. "

"We richten ons nu op een maand of vier voor het herstel, het is namelijk onverantwoord om eerder te vechten zonder goed te kunnen voorbereiden, MMA is geen potje schaken en het risico op letsel is erg groot als je niet goed beslagen ten ijs komt. Maar hij komt sterker terug, " vervolgt Kops.

Lyoto Machida

Op de vraag of Mousasi na zij herstel weer tegen Lovato Jr zal vechten antwoord Kops; "dat zou kunnen maar ook Lyoto Machida kan de tegenstander zijn. " Machida maakte recentelijk overigens zijn debuut bij Bellator in Hawaii.

LEES OOK: Lyoto Machida maakt succesvol debuut bij Bellator

Bert Kops wist ons ook te melden dat er een nieuwe online tv serie wordt gemaakt genaamd 'Eten met Bert'. Kops zal in een restaurant setting met bekende vechters aan tafel gaan en met hen in gesprek gaan.

Team Kops 2

Ook zal er naar verwachting een vervolg komen op de tv soap "team Kops', wat veel bekeken werd en waardoor Bert Kops een BNer geworden is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws