Ben Askren vs Demian Maia tijdens UFC Singapore in oktober Nieuws
Nieuws

Ben Askren vs Demian Maia tijdens UFC Singapore in oktober

Ben Askren vs Demian Maia tijdens UFC Singapore in oktober
Ben Askren vs Demian Maia tijdens UFC Singapore in oktober

Ondanks een verpletterende knock-out nederlaag tegen Jorge Masvidal, keert Ben Askren spoedig terug naar de Octagon.

Een weltergewicht-ontmoeting tussen grappling-fenomenen Ben 'Funky' Askren en Demian Maia is momenteel gepland om te dienen als de headliner van UFC Fight Night Kallang op 26 oktober.

In de MMA Show van Ariel Helwani, heeft voormalig Bellator MMA en ONE Championship weltergewicht Askren verteld, dat hij met tweevoudig titelvervolger Demian Maia de kooi in zal gaan in de volgende reis van de organisatie naar Singapore.

Snelste knockout

Askren, die aan de ontvangende kant stond van de snelste knock-out in de UFC-geschiedenis Masvidal via een verwoestende vliegende knie binnen vijf seconden op UFC 239, probeert zijn wankelende UFC carrière eindelijk te starten na een nogal controversiële overwinning op Robbie Lawler.

ZIE OOK>> Jorge Masvidal verpletterd Ben Askren

UFC Fight Night Kallang vindt plaats vanuit het Singapore Indoor Stadium op 26 oktober. met de eerder genoemde Askren vs. Maia welke naar verwachting zal dienen als de headliner van het evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws