Ben Askren vs. Demian Maia headliner UFC Singapore in oktober Nieuws
Nieuws

Ben Askren vs. Demian Maia headliner UFC Singapore in oktober

Ben Askren vs. Demian Maia headliner UFC Singapore in oktober
Ben Askren vs. Demian Maia headliner UFC Singapore in oktober

Ben Askren zal op 26 oktober vechten tegen Demian Maia in de headliner van UFC Singapore.

Ariel Helwani van ESPN bevestigde vrijdag via bronnen het aanstaande gevecht. Askren tweette eerder deze week dat het gevecht een uitgemaakte zaak was.

Askren is een voormalige Olympische worstelaar en tweevoudig worstelaarskampioen van de NCAA Division I in Missouri. Maia's achtergrond is in het Braziliaanse jiu-jitsu en hij is een van de beste MMA-vechters. Hij is een voormalige Abu Dhabi Combat Club grappling-kampioen en een pan-Amerikaanse titelhouder van de Braziliaanse Jiu-Jitsu Federatie.

Goede worstelaars

Zowel Askren als Maia staan ​​bekend om hun fenomenale worsteltechnieken. Askren was ongeslagen in MMA totdat hij vorige maand in vijf seconden werd uitgeschakeld door Jorge Masvidal op UFC 239. Askren is een voormalig kampioen bij ONE Championship en het Amerikaanse Bellator.

ZIE OOK >> Jorge Masvidal trapt Ben Askren knock-out

De Braziliaan Maia komt uit een meerderheidsbeslissing tegen Anthony Rocco Martin in UFC Minneapolis in juni. Maia, 41, is een voormalige UFC weltergewicht en middengewicht titel uitdager met overwinningen tegen grote namen zoals Jorge Masvidal, Carlos Condit en Chael Sonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws