Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Het lijkt alsof Ben Askren onlangs in gesprek was om terug te keren naar Bellator. De vraag is echter onder welke omstandigheden, op Twitter ontstond een verhitte discussie tussen de vechter en de Bellator baas Scott Coker.

In een interview met The Fight Guys podcast dat werd opgepikt door BJPenn.com, zei Bellator-president Scott Coker dat er gesprekken waren met Askren in de hoop dat hij kon deelnemen aan Bellator’s acht-man weltergewicht Grand Prix.

Askren reageerde op Twitter en zei dat hij alleen geïnteresseerd was in de strijd tegen de huidige kampioen van de Bellator-weltergewicht Rory MacDonald en suggereerde dat de weigering van de organisatie om die wedstrijd te boeken betekende dat hij geen interesse meer had.

Geen deal

Coker antwoordde  en herhaalde dat het Askren’s keuze was om geen langdurige overeenkomst met Bellator te sluiten, wat een verwarrend antwoord van Askren opriep, die gelooft dat hij iets in die zin zei.

Coker verduidelijkte dat Askren meteen met MacDonald had gevochten en in de openingsronde van de weltergewicht Grand Prix had gestaan. Hij wilde het idee verdrijven dat MacDonald of Bellator op de een of andere manier door Askren werd bedreigd.

Ruiltje

Askren koos eieren voor zijn geld en ging een lucratieve deal aan met de UFC, waarin hij werd geruild door ONE Championship tegen Demetrious Johnson (UFC), in wat inmiddels bekend staat als de ruil deal van de eeuw.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...