Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Het lijkt alsof Ben Askren onlangs in gesprek was om terug te keren naar Bellator. De vraag is echter onder welke omstandigheden, op Twitter ontstond een verhitte discussie tussen de vechter en de Bellator baas Scott Coker.

In een interview met The Fight Guys podcast dat werd opgepikt door BJPenn.com, zei Bellator-president Scott Coker dat er gesprekken waren met Askren in de hoop dat hij kon deelnemen aan Bellator’s acht-man weltergewicht Grand Prix.

Askren reageerde op Twitter en zei dat hij alleen geïnteresseerd was in de strijd tegen de huidige kampioen van de Bellator-weltergewicht Rory MacDonald en suggereerde dat de weigering van de organisatie om die wedstrijd te boeken betekende dat hij geen interesse meer had.

Geen deal

Coker antwoordde  en herhaalde dat het Askren’s keuze was om geen langdurige overeenkomst met Bellator te sluiten, wat een verwarrend antwoord van Askren opriep, die gelooft dat hij iets in die zin zei.

Coker verduidelijkte dat Askren meteen met MacDonald had gevochten en in de openingsronde van de weltergewicht Grand Prix had gestaan. Hij wilde het idee verdrijven dat MacDonald of Bellator op de een of andere manier door Askren werd bedreigd.

Ruiltje

Askren koos eieren voor zijn geld en ging een lucratieve deal aan met de UFC, waarin hij werd geruild door ONE Championship tegen Demetrious Johnson (UFC), in wat inmiddels bekend staat als de ruil deal van de eeuw.

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT