Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Het lijkt alsof Ben Askren onlangs in gesprek was om terug te keren naar Bellator. De vraag is echter onder welke omstandigheden, op Twitter ontstond een verhitte discussie tussen de vechter en de Bellator baas Scott Coker.

In een interview met The Fight Guys podcast dat werd opgepikt door BJPenn.com, zei Bellator-president Scott Coker dat er gesprekken waren met Askren in de hoop dat hij kon deelnemen aan Bellator’s acht-man weltergewicht Grand Prix.

Askren reageerde op Twitter en zei dat hij alleen geïnteresseerd was in de strijd tegen de huidige kampioen van de Bellator-weltergewicht Rory MacDonald en suggereerde dat de weigering van de organisatie om die wedstrijd te boeken betekende dat hij geen interesse meer had.

Geen deal

Coker antwoordde  en herhaalde dat het Askren’s keuze was om geen langdurige overeenkomst met Bellator te sluiten, wat een verwarrend antwoord van Askren opriep, die gelooft dat hij iets in die zin zei.

Coker verduidelijkte dat Askren meteen met MacDonald had gevochten en in de openingsronde van de weltergewicht Grand Prix had gestaan. Hij wilde het idee verdrijven dat MacDonald of Bellator op de een of andere manier door Askren werd bedreigd.

Ruiltje

Askren koos eieren voor zijn geld en ging een lucratieve deal aan met de UFC, waarin hij werd geruild door ONE Championship tegen Demetrious Johnson (UFC), in wat inmiddels bekend staat als de ruil deal van de eeuw.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page