Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Het lijkt alsof Ben Askren onlangs in gesprek was om terug te keren naar Bellator. De vraag is echter onder welke omstandigheden, op Twitter ontstond een verhitte discussie tussen de vechter en de Bellator baas Scott Coker.

In een interview met The Fight Guys podcast dat werd opgepikt door BJPenn.com, zei Bellator-president Scott Coker dat er gesprekken waren met Askren in de hoop dat hij kon deelnemen aan Bellator’s acht-man weltergewicht Grand Prix.

Askren reageerde op Twitter en zei dat hij alleen geïnteresseerd was in de strijd tegen de huidige kampioen van de Bellator-weltergewicht Rory MacDonald en suggereerde dat de weigering van de organisatie om die wedstrijd te boeken betekende dat hij geen interesse meer had.

Geen deal

Coker antwoordde  en herhaalde dat het Askren’s keuze was om geen langdurige overeenkomst met Bellator te sluiten, wat een verwarrend antwoord van Askren opriep, die gelooft dat hij iets in die zin zei.

Coker verduidelijkte dat Askren meteen met MacDonald had gevochten en in de openingsronde van de weltergewicht Grand Prix had gestaan. Hij wilde het idee verdrijven dat MacDonald of Bellator op de een of andere manier door Askren werd bedreigd.

Ruiltje

Askren koos eieren voor zijn geld en ging een lucratieve deal aan met de UFC, waarin hij werd geruild door ONE Championship tegen Demetrious Johnson (UFC), in wat inmiddels bekend staat als de ruil deal van de eeuw.

Bekijk ook

Jon Jones krijgt langverwachte rematch met Alexander Gustafsson bij UFC 232

Youtube Jon Jones is officieel verwijderd uit de schorsingslijst van de California State Athletic Commission ...

UFC-vechter Jon Jones ‘slaat terug’ naar met kinderporno gepakte journalist

Afgelopen week werd vechtsportjournalist Iian Kidd ontmaskert, hij bleek veroordeeld te zijn voor het bezit ...

VIDEO: Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans

UFC 229 vechtpartij: ‘Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting’

Het lijkt erop dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ook uitstel heeft gekregen in zijn ...