Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal Nieuws
Nieuws

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal
Ben Askren en Scott Coker ruziën over mogelijke Bellator MMA deal

Het lijkt alsof Ben Askren onlangs in gesprek was om terug te keren naar Bellator. De vraag is echter onder welke omstandigheden, op Twitter ontstond een verhitte discussie tussen de vechter en de Bellator baas Scott Coker.

In een interview met The Fight Guys podcast dat werd opgepikt door BJPenn.com, zei Bellator-president Scott Coker dat er gesprekken waren met Askren in de hoop dat hij kon deelnemen aan Bellator's acht-man weltergewicht Grand Prix.

Askren reageerde op Twitter en zei dat hij alleen geïnteresseerd was in de strijd tegen de huidige kampioen van de Bellator-weltergewicht Rory MacDonald en suggereerde dat de weigering van de organisatie om die wedstrijd te boeken betekende dat hij geen interesse meer had.

Geen deal

Coker antwoordde en herhaalde dat het Askren's keuze was om geen langdurige overeenkomst met Bellator te sluiten, wat een verwarrend antwoord van Askren opriep, die gelooft dat hij iets in die zin zei.

Coker verduidelijkte dat Askren meteen met MacDonald had gevochten en in de openingsronde van de weltergewicht Grand Prix had gestaan. Hij wilde het idee verdrijven dat MacDonald of Bellator op de een of andere manier door Askren werd bedreigd.

Ruiltje

Askren koos eieren voor zijn geld en ging een lucratieve deal aan met de UFC, waarin hij werd geruild door ONE Championship tegen Demetrious Johnson (UFC), in wat inmiddels bekend staat als de ruil deal van de eeuw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws