Bellator's Scott Coker: 'Pensioengevecht Fedor Emelianenko in Rusland' Nieuws
Nieuws

Bellator's Scott Coker: 'Pensioengevecht Fedor Emelianenko in Rusland'

Bellator's Scott Coker: 'Pensioengevecht Fedor Emelianenko in Rusland'
Bellator's Scott Coker: 'Pensioengevecht Fedor Emelianenko in Rusland'

Scott Coker zegt dat hij overweegt om het laatste gevecht van de Russische zwaargewicht legende Fedor Emelianenko in Rusland te organiseren.

De Bellator-baas zegt dat hij graag het laatste gevecht van "The Last Emperor" in zijn thuisland wil houden. "Vechten in Rusland is absoluut iets wat we graag zouden willen zien gebeuren," vertelde hij RT Sport tijdens Bellator 228 vechtweek in Los Angeles.

“We denken dat Fedor een grote binnenkomer zal zijn, om ons op het Russische grondgebied te lanceren. Maar ik denk dat Fedor nog een paar keer zal vechten voordat we naar Rusland gaan. "

Laatste gevecht

We werken hopelijk aan een gevecht om hem voor het einde van het jaar in Japan te laten vechten en dat is waar we aan werken. Het is nog niet ondertekend, maar het is nog niet in kannen en kruiken. "

ZIE OOK >> Bellator wil uitbreiden naar Rusland

Met Fedor in de schemering van zijn stellaire MMA-carrière, zei Coker dat het ideale scenario zou zijn om de eerste show van Bellator in Rusland samen te laten vallen met het laatste gevecht van Fedor. “En ik denk dat dit waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd zal zijn. Dit wordt het pensioengevecht. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws