Bellator vs UFC: Cross-over Douglas Lima en Kamaru Usman Nieuws
Nieuws

Bellator vs UFC: Cross-over Douglas Lima en Kamaru Usman

Bellator vs UFC: Cross-over Douglas Lima en Kamaru Usman
Bellator vs UFC: Cross-over Douglas Lima en Kamaru Usman

Wat doe je als er in je eigen organisatie en gewichtklasse geen competitie meer is, dan zoek je naar alternatieven.

Zo denkt Bellator kampioen weltergewicht Douglas Lima dat een gevecht tussen hem en UFC kampioen weltergewicht Kamaru Usman, het ding is om te doen. Lima wil dan ook dat Bellator een evenement samen met de UFC in elkaar zet, zoals Bellator dat al doet met het Japanse Rizin.

Terwijl hij onlangs met TMZ Sports sprak, onthulde Lima dat hij hoopt Bellator getuige te zien worden van co-promotie met de UFC, zodat hij kon bewijzen dat hij absoluut tot de beste weltergewicht is in de Mixed Martial Arts. Het afgelopen weekend daagde de Braziliaanse Lima Rory, MacDonald uit voor het Bellator Weltergewicht Kampioenschap, in de finale van de Bellator Weltergewicht Grand Prix Tournament Finale.

Ik kan hem aan

De wedstrijd tussen Lima en MacDonald was de rematch tussen het paar nadat de twee mannen aanvankelijk tegenover elkaar stonden tijdens Bellator 192, waarin Lima het Bellator weltergewicht kampioenschap verloor. Zoals echter te zien in de rematch bij Bellator 232, wraakte Lima zijn verlies aan MacDonald, won daarmee ook het Bellator kampioenschap weltergewicht voor de derde keer in zijn carrière.

ZIE OOK >> Douglas Lima pakt 1 miljoen met wedstrijd

Lima stak ook nog eens 1 miljoen dollar in zijn zak, een extraatje dat te winnen was en door rapper 50cent ter beschikking was gesteld. Nu hij heeft hij dus zijn zinnen gezet op Usman, die al bijna zes jaar ongeslagen is, maar de Braziliaan
r blijft ervan overtuigd dat hij meer dan in staat is hem in een gevecht te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws