Bellator vechter keert na verlamming terug in de kooi (video) Nieuws
Nieuws

Bellator vechter keert na verlamming terug in de kooi (video)

Bellator vechter keert na verlamming terug in de kooi (video)

Daniel Straus weet dat hij vrijdagavond niet onder de meest ideale omstandigheden de Bellator-kooi instapt .

Slechts 15 maanden geleden was de MMA-vechter tijdelijk verlamd door een motorongeval. Terwijl hij opnieuw leerde lopen, rennen en trainen, is zijn herstel nog lang niet voorbij. Vrijdag zal hij tijdens Bellator 219 de kooi ingaan.

Maar geen 34-jarige MMA-vechter overleeft 32 pro-wedstrijden zonder littekens en verwondingen. Straus had al zijn deel voordat hij in december 2017 met zijn motor onder de vangrail op een snelweg in Florida gleed.

Geen drama

"Ik wil niet dat mensen denken dat ik zojuist op magische wijze genezen ben," zei hij. "Ik heb nog steeds een probleem met mijn nek. Ik kon gewoon doorgaan in mijn carrière voordat ik uiteindelijk de operatie moet laten doen. "

En hoewel hij zich geen details over de nachtelijke crash herinnert, is hij nog steeds vastbesloten om zijn werkethiek vol te houden. Als voormalig middelbare schoolworstelaar en ex gedetineerde in een gevangenis in Florida wil hij zijn vedergewicht kampioen carrière bij Bellator voort zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws