BELLATOR VECHTER GEGARD MOUSASI: 'Ik zou in Amsterdam vechten' Nieuws
Nieuws

BELLATOR VECHTER GEGARD MOUSASI: 'Ik zou in Amsterdam vechten'

BELLATOR VECHTER GEGARD MOUSASI: 'Ik zou in Amsterdam vechten'
BELLATOR VECHTER GEGARD MOUSASI: 'Ik zou in Amsterdam vechten'

Al ligt de vechtsport wereld stil toch houdt dit de Nederlandse MMA-vechter Gegard Mousasi niet tegen vooruit te kijken.

In een interview donderdag met MMAJunkie sprak Mousasi die onder de bekende coach Bert Kops traint over zijn plannen. Mousasi zou op 9 mei tijdens Bellator 242 de strijd aangaan met Douglas Lima voor de vacante middengewicht titel.

Het coronavirus gooide roet in het eten en moet Mousasi zich houden aan de quarantaine maatregelen. Tegen MMAJunkie zegt Mousasi onder andere zijn 185-pond titel terug te willen winnen.

In Amsterdam de Bellator MMA kooi in

Daarna wil hij vervolgens opklimmen om Bellator licht zwaargewicht kampioen Ryan Bader uit te dagen. Ook zegt Mousasi in zijn thuisland Nederland voor de fans te willen vechten.

Dit gevecht zou dan in Amsterdam plaatsvinden en het was bijna zover zegt Mousasi. Bellator had alles al klaar om in de hoofdstad een event te organiseren. Zo wist Bellator de Amsterdamse gemeente te overtuigen en was er al een bijna een akkoord.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws