BELLATOR TITELGEVECHT: Gegard Mousasi vs. Douglas Lima? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BELLATOR TITELGEVECHT: Gegard Mousasi vs. Douglas Lima?

BELLATOR TITELGEVECHT: Gegard Mousasi vs. Douglas Lima?

Douglas Lima dringt aan op een Bellator-titelgevecht tegen Gegard Mousasi nu kampioen Rafael Lovato Jr. aan de zijlijn staat.

Bellator middengewicht kampioen Rafael Lovato Jr. onthulde woensdag dat hij een hersenafwijking heeft, wat ertoe kan leiden dat hij zijn titel vacant moet gaan stellen. Echter heeft Bellator nog geen verklaring uitgegeven over wat het plan is met Lovato.

In de tussentijd dienen zich een aantal kandidaten aan die hun kans ruiken, onder andere de Nederlandse top MMA-vechter van Kops Gym, Gegard Mousasi. Via een twitter bericht aan Bellator weet hij wel wie hij tegenover zich wil zien, Douglas Lima en Doug Salter.

Nieuwe kampioen

Lima reageerde vrijwel direct en ziet een gevecht om de titel wel zitten tegen Mousasi. Lima (32-7 MMA, 14-3 BMMA), de regerend kampioen weltergewicht bij Bellator, uitte zijn wens om te vechten voor een tweede titel. Het leek er niet op dat het in de nabije toekomst zou gebeuren, maar het landschap is plotseling veranderd.

Gegard Mousasi (46-7-2 MMA, 4-1 BMMA), de voormalige titelhouder lijkt voor de hand liggende koploper voor een gevecht dien de titel vrijkomt. De kans dat Lovato wordt vrijgegeven om terug te keren staat ter discussie, wat betekent dat een nieuwe kampioen uiteindelijk zal moeten worden gekroond.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page