Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BELLATOR TITELGEVECHT: Gegard Mousasi vs. Douglas Lima?

BELLATOR TITELGEVECHT: Gegard Mousasi vs. Douglas Lima?

Douglas Lima dringt aan op een Bellator-titelgevecht tegen Gegard Mousasi nu kampioen Rafael Lovato Jr. aan de zijlijn staat.

Bellator middengewicht kampioen Rafael Lovato Jr. onthulde woensdag dat hij een hersenafwijking heeft, wat ertoe kan leiden dat hij zijn titel vacant moet gaan stellen. Echter heeft Bellator nog geen verklaring uitgegeven over wat het plan is met Lovato.

In de tussentijd dienen zich een aantal kandidaten aan die hun kans ruiken, onder andere de Nederlandse top MMA-vechter van Kops Gym, Gegard Mousasi. Via een twitter bericht aan Bellator weet hij wel wie hij tegenover zich wil zien, Douglas Lima en Doug Salter.

Nieuwe kampioen

Lima reageerde vrijwel direct en ziet een gevecht om de titel wel zitten tegen Mousasi. Lima (32-7 MMA, 14-3 BMMA), de regerend kampioen weltergewicht bij Bellator, uitte zijn wens om te vechten voor een tweede titel. Het leek er niet op dat het in de nabije toekomst zou gebeuren, maar het landschap is plotseling veranderd.

Gegard Mousasi (46-7-2 MMA, 4-1 BMMA), de voormalige titelhouder lijkt voor de hand liggende koploper voor een gevecht dien de titel vrijkomt. De kans dat Lovato wordt vrijgegeven om terug te keren staat ter discussie, wat betekent dat een nieuwe kampioen uiteindelijk zal moeten worden gekroond.

Bekijk ook

MMA-vechter bijna levend verbrand door infrarood sauna

UFC vechter Rafael dos Anjos onthulde een bizar verhaal over het proberen gewicht te verliezen ...

De reden waarom UFC Baas White locatie UFC 249 geheim houdt

Dana White de grote baas van de UFC gaf maandagnacht de nieuwe fight card voor ...

UFC-vechter met coronavirus: ‘Mijn hele familie heeft het’

Weltergewicht MMA-veteraan Erick Silva herstelt samen met zijn familie van coronavirus. In een recent interview ...