Bellator stelt weltergewicht Grand Prix-finale iets uit Nieuws
Nieuws

Bellator stelt weltergewicht Grand Prix-finale iets uit

Bellator stelt weltergewicht Grand Prix-finale iets uit
Bellator stelt weltergewicht Grand Prix-finale iets uit

Nadat Rory MacDonald Neiman Gracie versloeg in de halve finale van de weltergewicht Grand Prix, was de verwachting dat de finale in september zou plaatsvinden.

Toch zei de kampioen na het gevecht dat dit onrealistisch was. "Ik had een gevoel dat ze zouden willen (een snelle ommekeer)", zei hij op de persconferentie na het evenement. Maar het is gewoon niet mogelijk met wat er in mijn leven op dit moment gebeurt. Ik moet wat tijd nemen om te genezen van deze gevechten, van deze trainingskampen, zodat ik klaar kan zijn voor een man als Douglas. "

Verlengde datum

Nu, het lijkt erop dat hij zijn wens zal krijgen. Volgens The Athletic heeft Bellator MacDonald een verlenging van 30 dagen gegeven voor de Grand Prix-finale, wat betekent dat het nu in oktober zal plaatsvinden. Coker vertelde The Athletic dat "iedereen vond dat 30 dagen redelijk was om het gevecht intact te houden."

MacDonald opende de Grand Prix met een gelijkspel over Jon Fitch dat resulteerde in de Canadees om door te gaan naar de halve finale. Vervolgens versloeg hij Gracie bij beslissing om door te gaan naar de finale en nam Douglas, Lima in een rematch over.

Einde van het jaar

Lima versloeg Andrey Koreshkov in de openingsronde om terug te keren naar de winstkolom na het verliezen van de titel aan MacDonald op Bellator 192. In de tweede ronde versloeg de voormalige kampioen Michael Page om door te gaan naar de finale.

Er is momenteel geen vaste datum of locatie voor wanneer de finale zal plaatsvinden, maar Coker zegt dat dit tegen het einde van oktober moet gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws