Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator stelt weltergewicht Grand Prix-finale iets uit

Bellator stelt weltergewicht Grand Prix-finale iets uit

Bellator stelt weltergewicht Grand Prix-finale iets uit

Nadat Rory MacDonald Neiman Gracie versloeg in de halve finale van de weltergewicht Grand Prix, was de verwachting dat de finale in september zou plaatsvinden.

Toch zei de kampioen na het gevecht dat dit onrealistisch was. “Ik had een gevoel dat ze zouden willen (een snelle ommekeer)”, zei hij op de persconferentie na het evenement. Maar het is gewoon niet mogelijk met wat er in mijn leven op dit moment gebeurt. Ik moet wat tijd nemen om te genezen van deze gevechten, van deze trainingskampen, zodat ik klaar kan zijn voor een man als Douglas. “

Verlengde datum

Nu, het lijkt erop dat hij zijn wens zal krijgen. Volgens The Athletic heeft Bellator MacDonald een verlenging van 30 dagen gegeven voor de Grand Prix-finale, wat betekent dat het nu in oktober zal plaatsvinden. Coker vertelde The Athletic dat “iedereen vond dat 30 dagen redelijk was om het gevecht intact te houden.”

MacDonald opende de Grand Prix met een gelijkspel over Jon Fitch dat resulteerde in de Canadees om door te gaan naar de halve finale. Vervolgens versloeg hij Gracie bij beslissing om door te gaan naar de finale en nam Douglas, Lima in een rematch over.

Einde van het jaar

Lima versloeg Andrey Koreshkov in de openingsronde om terug te keren naar de winstkolom na het verliezen van de titel aan MacDonald op Bellator 192. In de tweede ronde versloeg de voormalige kampioen Michael Page om door te gaan naar de finale.

Er is momenteel geen vaste datum of locatie voor wanneer de finale zal plaatsvinden, maar Coker zegt dat dit tegen het einde van oktober moet gebeuren.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.