Bellator MMA zet eerste stap op Franse bodem Nieuws
Nieuws

Bellator MMA zet eerste stap op Franse bodem

Bellator MMA zet eerste stap op Franse bodem
Bellator MMA zet eerste stap op Franse bodem

Begin dit jaar is een belangrijke hindernis weggenomen om MMA in Frankrijk te legaliseren.

In januari kondigde het Ministerie van Sport in Frankrijk aan dat het de Franse Boxing Federation had geselecteerd om als toezichthouder voor MMA te werken tijdens de eerste periode van de legalisatie van de sport. Na een lange strijd van een aantal jaren gaf het het Franse Nationale Olympische en Sportcomité (CNOSF) het groene licht.

Gelijk van start

Sinds bekend werd dat het CNOSF zijn goedkeuring heeft gegeven aan het besluit van het Franse Ministerie van Sport om MMA te laten legaliseren onder de oorspronkelijke bevoegdheid van de Franse Boksbond, lijkt niets in de weg staan voor internationale organisaties om vaste voet te zetten in het land.

Het Amerikaanse Bellator laat er dan ook geen gras over groeien en opende woensdag een twitter account speciaal voor de Franse afdeling van Bellator. Met het account zal men de Franse fans maar overige geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent de organisatie en MMA in Frankrijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws