Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator MMA wil licht zwaargewicht Grand Prix met Nederlandse topvechter

Bellator MMA wil licht zwaargewicht Grand Prix met Nederlandse topvechter

Bellator MMA ziet een licht zwaargewicht Grand Prix met onder andere de Nederlandse MMA-vechter Gegard Mousasi wel zitten
Gegard Mousasi

Bellator MMA ziet een licht zwaargewicht Grand Prix met onder andere de Nederlandse MMA-vechter Gegard Mousasi wel zitten. Overige groten namen die de organsaitie wil inplannen bevat ook nieuwe aanwinsten.

Scott Coker de Bellator-president heeft duidelijk gemaakt dat hij bezig is met het organiseren van nieuwe toernooien. De organisatie zet vaker grote toernooien op. Nu de vedergewicht Grand Prix zijn einde nadert, is de nieuwsgierigheid naar de volgende groot.

Kanshebbers

Afgelopen week vertelde Coker dat lichte zwaargewicht divisie van Bellator, die hijzelf als de beste ter wereld beschouwd, kanshebber is voor een toernooi. Recentelijk werd deze divisie op grote schaal versterkt.

Eerst tekende Corey Anderson nadat hij eerder dit jaar de UFC verliet. Tot slot deze maand, voegden de voormalige UFC-titeluitdagers Anthony Johnson en Yoel Romero zich bij de lichtzwaargewichten. Deze zijn daar in goed gezelschap.

Topvechters

Namen als Vadim Nemkov, Ryan Bader, Phil Davis en Lyoto Machida hebben hun thuis bij de lichtzwaargewichten. Daar komt nog bij dat de Nederlandse topvechter en middengewicht kampioen Gegard Mousasi, zijn wens heeft uitgesproken om een ​​titel in een andere divisie te winnen.

Daarmee zou Bellator een behoorlijk formidabel deelnemersveld kunnen hebben. Als Mousasi mee doet wordt het een top event en dat ziet Coker ook wel zitten. Zo verteld hij tegen journalist Mike Bohn dat hij dit dan ook in consideratie neemt.

Bekijk ook

Halsband tegen hersenletsel bij vechtsporters goedgekeurd (video)

CNN meldt dat een halsband, ontworpen om traumatisch hersenletsel te voorkomen, goedgekeurd is door de ...

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Anissa Meksen de voormalige Superbantam gewicht kampioene bij GLORY Kickboxing, is er redelijk klaar mee. ...

Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool

Marcos Antonio Alvarez (37), blijft hechtenis na te zijn beschuldigd van de moord op MMA-vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page