Bellator MMA wil licht zwaargewicht Grand Prix met Nederlandse topvechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator MMA wil licht zwaargewicht Grand Prix met Nederlandse topvechter

Bellator MMA wil licht zwaargewicht Grand Prix met Nederlandse topvechter

Bellator MMA ziet een licht zwaargewicht Grand Prix met onder andere de Nederlandse MMA-vechter Gegard Mousasi wel zitten
Gegard Mousasi

Bellator MMA ziet een licht zwaargewicht Grand Prix met onder andere de Nederlandse MMA-vechter Gegard Mousasi wel zitten. Overige groten namen die de organsaitie wil inplannen bevat ook nieuwe aanwinsten.

Scott Coker de Bellator-president heeft duidelijk gemaakt dat hij bezig is met het organiseren van nieuwe toernooien. De organisatie zet vaker grote toernooien op. Nu de vedergewicht Grand Prix zijn einde nadert, is de nieuwsgierigheid naar de volgende groot.

Kanshebbers

Afgelopen week vertelde Coker dat lichte zwaargewicht divisie van Bellator, die hijzelf als de beste ter wereld beschouwd, kanshebber is voor een toernooi. Recentelijk werd deze divisie op grote schaal versterkt.

Eerst tekende Corey Anderson nadat hij eerder dit jaar de UFC verliet. Tot slot deze maand, voegden de voormalige UFC-titeluitdagers Anthony Johnson en Yoel Romero zich bij de lichtzwaargewichten. Deze zijn daar in goed gezelschap.

Topvechters

Namen als Vadim Nemkov, Ryan Bader, Phil Davis en Lyoto Machida hebben hun thuis bij de lichtzwaargewichten. Daar komt nog bij dat de Nederlandse topvechter en middengewicht kampioen Gegard Mousasi, zijn wens heeft uitgesproken om een ​​titel in een andere divisie te winnen.

Daarmee zou Bellator een behoorlijk formidabel deelnemersveld kunnen hebben. Als Mousasi mee doet wordt het een top event en dat ziet Coker ook wel zitten. Zo verteld hij tegen journalist Mike Bohn dat hij dit dan ook in consideratie neemt.

Bekijk ook

Fury: ‘Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij’

Ik respecteer hem als de beste bokser in de geschiedenis

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page