Bellator MMA-vechters delen klappen uit bij weging (video) Nieuws
Nieuws

Bellator MMA-vechters delen klappen uit bij weging (video)

Bellator MMA-vechters delen klappen uit bij weging (video)

Een van de spannendste momenten voor een kickboks of MMA-wedstrijd zijn de wegingen.

Tijdens de wegingen ontmoeten de tegenstanders elkaar voor het eerst en gaat het adrenaline peil flink omhoog. Zo ook tijdens de weging voor het Bellator MMA-event in Londen van vrijdag 22 november.

Fabian Edwards en Mike Shipman die gepland staan om elkaar te bevechten kwamen in een confrontatie met elkaar terecht. De rivaliteit tussen MMA middengewichten, laaide op en explodeerde in een face-off zelfs voordat ze in de Octagon konden stappen.

Langslepend conflict

Terwijl de meeste andere vechters hun wegingen min of meer hartelijk voltooiden, gingen Edwards en Shipman elkaar gewelddadig te lijf en moesten hun teamleden ingrijpen en de twee met geweld van elkaar scheiden.

De vete tussen Edwards en Shipman komt voort uit hun BAMMA-tijd en daarom is de rivaliteit tussen hen al lang bestaande. Ze hebben echter nooit echt tegenover elkaar gestaan ​​in hun vorige organisatie, maar met het komende evenement van Bellator in Londen gaat dat veranderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws