Bellator MMA steunt door coach seksueel misbruikte vechter Nieuws
Nieuws

Bellator MMA steunt door coach seksueel misbruikte vechter

Bellator MMA steunt door coach seksueel misbruikte vechter
Bellator MMA steunt door coach seksueel misbruikte vechter

Donderdag werd bekend dat Bellator vlieggewichtkampioen Ilima Lei-Macfarlane jaren seksueel misbruikt is.

De 30-jarige Macfarlane, samen met haar oudere zus, Mahina Macfarlane Souza, en een niet nader genoemde voormalige Punahou School studente dienden donderdag een rechtszaak in bij het Honolulu Circuit Court In Hawaii.

In de aanklacht bij de rechtbank worden de voormalige basketbalcoach Dwayne Yuen en de school aangeklaagd. Volgens Hawaii News Now beschuldigen Macfarlane en de anderen Yuen, verwijzend naar een kopie van de rechtszaak, dat deze hen seksueel heeft misbruikt terwijl ze op de school zaten.

Bellator geeft steun

"Ik had een ongepaste relatie met een volwassene die een gezaghebbende positie en een machtspositie had, als 12-jarige, en dat heeft 100 procent invloed gehad op wat ik denk dat een gezonde relatie is," zei Macfarlane.

Bellator-president Scott Coker zegt dat zijn organisatie er zal zijn om Macfarlane-ondersteuning te bieden indien nodig. "Dat is iets heel serieus. We zijn hier om haar te ondersteunen, 'zei Coker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws