Bellator MMA Rusland: Hoofdrol voor 'Fedor Emelianenko' Nieuws
Nieuws

Bellator MMA Rusland: Hoofdrol voor 'Fedor Emelianenko'

Bellator MMA Rusland: Hoofdrol voor 'Fedor Emelianenko'
Bellator MMA Rusland: Hoofdrol voor 'Fedor Emelianenko'

Er lijken grote plannen te zijn voor uitbreiding van het territorium bij Bellator MMA.

Landen als Rusland, maar ook Azië worden steeds interessanter voor grote vechtsport organisaties. Waar de UFC al stappen heeft gezet op Russische bodem, lijkt Bellator MMA zich voor te bereiden zich in het land van Putin te manifesteren. Tijdens een vragenuurtje op Twitter sprak de president van Bellator vrijuit.

Via Twitter zegt Scott Coker een aanstaande stap richting het voormalige Oostblok land niet uit te sluiten. Een ambassadeur voor een lancering heeft hij ook al in gedachten, meervoudig MMA-kampioen Fedor Emelianenko. Op de vraag of Bellator een stap naar Rusland overweegt antwoordt Coker:

Uitbreiding is nodig

"Rusland is een interessant territorium. We hebben verschillende aanbiedingen op tafel. Ik denk dat Fedor in Rusland zal vechten en dat zal samenvallen met de lancering van Bellator," zegt Scott Coker op twitter.

ZIE OOK >> Bellator staat open voor cross-over gevechten met UFC

Ook een stap richting Korea lijkt in de planning: "Ik heb al een paar jaar geen lokale MMA-promoties gesproken, maar naarmate we in Azië uitbreiden, zal Korea zeker in de plannen zitten. " Met de geplande stappen richting het oosten, lijkt Bellator een tegenwicht te willen bieden aan ONE Championship.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws