Bellator MMA Londen: Melvin Manhoef vs. Kent Kauppinen Nieuws
Nieuws

Bellator MMA Londen: Melvin Manhoef vs. Kent Kauppinen

Bellator MMA Londen: Melvin Manhoef vs. Kent Kauppinen
Bellator MMA Londen: Melvin Manhoef vs. Kent Kauppinen

Kickboks en MMA-legende Melvin Manhoef treedt op 22 juni in Londen Kent Kauppinen tegemoet in de kooi.

Manhoef keert terug na een blessure periode en zal in de SSE Arena in Londen de Engelsman proberen af te troeven. Manhoef die sinds 2014 bij Bellator actief is stond vorig jaar gepland te vechten tegen Chidi Njokuani, door de blessure moest hij afzeggen.

De Engelsman Kauppinen heeft een record van 2-3-0-1 opgebouwd bij Bellator, voor zijn prof carrière gooide hij hoge ogen als amateur vechter. In Londen is Manhoef in goed gezelschap, landgenoten Gegard Mousasi en Costello van Steenis staan tevens geboekt te vechten op het event.

Event verplaatst

In eigen land organiseert Manhoef die zijn eigen vechtsport organisatie heeft World Fighting League een groot aantal events. Het aanstaande event wat op 21 April gepland stond werd noodgedwongen verplaatst naar een later tijdstip.

LEES OOK > WFL verplaatst event van 21 April

Op dit event zouden Bellator Kickboxing Kapmpioen Jorina Baars en WFL Kampioen Anissa Haddaoui elkaar treffen voor de WFL wereld titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws