Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA kampioen wilt gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA-kampioen in twee divisies Patricio Freire wacht om terug te keren naar actie in zijn organisatie. En heeft interesse in een gevecht tegen de vedergewicht koning van de UFC.

Patricio ‘Pitbull’ Freire van Bellator roept op tot een kampioen vs. kampioenswedstrijd tegen Alex Volkanovski van de UFC. Hoewel het geweldig zou zijn om te zien hoe de Braziliaanse krachtpatser het tegen de beste van de UFC opneemt. Is de kans dat het daadwerkelijk gebeurt nihil.

Co-promotie tussen de UFC en een andere MMA-organisatie gebeurt gewoon niet. Bellator kent wel een samenwerking met het Japanse Rizin. Maar de UFC staat daar niet voor open en ziet zichzelf als de top in het MMA circuit.

Onbekend

Bellator MMA is van plan om op 24 juli terug te keren uit Connecticut. Waar de kwartfinale-wedstrijd van Patricio tegen Pedro Carvalho in maart zou plaatsvinden voordat de pandemie van COVID-19 alles zou stilleggen. Het is onbekend wanneer die wedstrijd opnieuw wordt gepland.

Na het co-hoofdevenement van UFC 251 tussen Alexander Volkanovski en Max Holloway, tweette Pitbull zijn wens. Voor zowel de Muhammad Ali Act voor MMA, als een kampioen vs. kampioensstrijd met Volkanovski. Dromen mag maar de kans dat dit werkelijkheid wordt lijkt niet groot.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page