Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen
Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA-kampioen in twee divisies Patricio Freire wacht om terug te keren naar actie in zijn organisatie. En heeft interesse in een gevecht tegen de vedergewicht koning van de UFC.

Patricio 'Pitbull' Freire van Bellator roept op tot een kampioen vs. kampioenswedstrijd tegen Alex Volkanovski van de UFC. Hoewel het geweldig zou zijn om te zien hoe de Braziliaanse krachtpatser het tegen de beste van de UFC opneemt. Is de kans dat het daadwerkelijk gebeurt nihil.

Co-promotie tussen de UFC en een andere MMA-organisatie gebeurt gewoon niet. Bellator kent wel een samenwerking met het Japanse Rizin. Maar de UFC staat daar niet voor open en ziet zichzelf als de top in het MMA circuit.

Onbekend

Bellator MMA is van plan om op 24 juli terug te keren uit Connecticut. Waar de kwartfinale-wedstrijd van Patricio tegen Pedro Carvalho in maart zou plaatsvinden voordat de pandemie van COVID-19 alles zou stilleggen. Het is onbekend wanneer die wedstrijd opnieuw wordt gepland.

Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen

Na het co-hoofdevenement van UFC 251 tussen Alexander Volkanovski en Max Holloway, tweette Pitbull zijn wens. Voor zowel de Muhammad Ali Act voor MMA, als een kampioen vs. kampioensstrijd met Volkanovski. Dromen mag maar de kans dat dit werkelijkheid wordt lijkt niet groot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws