Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA kampioen wil gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA kampioen wilt gevecht tegen UFC kampioen

Bellator MMA-kampioen in twee divisies Patricio Freire wacht om terug te keren naar actie in zijn organisatie. En heeft interesse in een gevecht tegen de vedergewicht koning van de UFC.

Patricio ‘Pitbull’ Freire van Bellator roept op tot een kampioen vs. kampioenswedstrijd tegen Alex Volkanovski van de UFC. Hoewel het geweldig zou zijn om te zien hoe de Braziliaanse krachtpatser het tegen de beste van de UFC opneemt. Is de kans dat het daadwerkelijk gebeurt nihil.

Co-promotie tussen de UFC en een andere MMA-organisatie gebeurt gewoon niet. Bellator kent wel een samenwerking met het Japanse Rizin. Maar de UFC staat daar niet voor open en ziet zichzelf als de top in het MMA circuit.

Onbekend

Bellator MMA is van plan om op 24 juli terug te keren uit Connecticut. Waar de kwartfinale-wedstrijd van Patricio tegen Pedro Carvalho in maart zou plaatsvinden voordat de pandemie van COVID-19 alles zou stilleggen. Het is onbekend wanneer die wedstrijd opnieuw wordt gepland.

Na het co-hoofdevenement van UFC 251 tussen Alexander Volkanovski en Max Holloway, tweette Pitbull zijn wens. Voor zowel de Muhammad Ali Act voor MMA, als een kampioen vs. kampioensstrijd met Volkanovski. Dromen mag maar de kans dat dit werkelijkheid wordt lijkt niet groot.

Bekijk ook

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Een verrassende superstoot

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Ondanks de opdracht om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page