VIDEO: Bellator MMA Europe 6 mediadag loopt uit de hand Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bellator MMA Europe 6 mediadag loopt uit de hand

VIDEO: Bellator MMA Europe 6 mediadag loopt uit de hand

Tijdens de mediadag van Bellator Europe 6 werd het even spannend tussen James Gallagher en Mike Kimbel. Hoewel geen van beide vechters zaterdagavond in de kooi zal staan, waren beide aanwezig voor de festiviteiten van donderdag in Londen.

De woordenwisseling lijkt voort te vloeien uit een opmerking die Kimbel op zijn Instagram-post over de moeder van Gallagher maakte. Volgens een bericht was het sindsdien verwijderde Instagram-bericht een vulgaire aanval op de moeder van Gallagher.

Knokken

Op mediadag schreeuwden Gallagher en Kimbel vanuit de andere ruimte expletieven en bedreigingen naar elkaar. Ze moesten worden tegengehouden van de potentiële vechtpartij die op komst was. MMA-vechters Michael Page en Mike Shipman moesten ingrijpen.

Gallagher was zo overstuur dat hij op een gegeven moment Page uitdaagde, die gewoon probeerde de vrede te bewaren. Hoewel Kimbel momenteel geen gevecht heeft geboekt, staat James Gallagher op 22 februari in Dublin als headliner tijdens Bellator Europe 7 tegen Cal Ellenor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws