? GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV Nieuws
Nieuws

? GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

? GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV
? GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Top nieuws voor de Bellator MMA fans, het Dublin event is zaterdag 22 februari live te zien op TV.

Er staan een groot aantal toppers in de Bellator MMA kooi, onder andere de Marrokaanse Nederlander Ilias Bulaid, deze neemt het op tegen de Portugees Diego Freitas, die zijn MMA debuut maakt. Zaterdag is Bellator MMA Dublin om 23.00 uur LIVE en exclusief te zien op de Viacom CBS zender Spike.

Ilias Bulaid is iemand die bij de kickboksliefhebbers geen introductie nodig heeft. De sterke en technische vechter verdiende zijn sporen in die discipline, maar wilde een nieuwe uitdaging en koos voor het MMA.

Top debutant

In september vorig jaar debuteerde Bulaid succesvol in het MMA. Bulaid wist een seconde voor het einde van de eerste ronde zijn tegenstander te verslaan door middel van een knie naar het hoofd. Hiermee won Bulaid zijn langverwachte MMA debuut op knock out.

Diego Freitas komt ook uit het kicboksen en maakt tijdens deze partij zijn MMA debuut. Naast dat Freitas een sterke standup game heeft is zijn ground game zo goed als onbekend op dit moment. Het lijkt erop dat we een spektakel kunnen verwachten tussen twee staande vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws