Bellator MMA debuut voor Nederlander Brian Hooi in Parijs MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator MMA debuut voor Nederlander Brian Hooi in Parijs

Bellator MMA debuut voor Nederlander Brian Hooi in Parijs
Bellator MMA debuut voor Nederlander Brian Hooi in Parijs

De Nederlandse MMA-vechter Brian Hooi zal zijn debuut gaan maken bij Bellator MMA. Zo meldt Dutch Fight Network zaterdag op haar site.

Bellator krijgt de primeur in Frankrijk voor het organiseren van het eerste internationale MMA event na de recentelijk legalisatie van de sport in het land. Op 10 oktober zal dan ook Parijs gastheer zijn voor het Bellator event.

Eerste MMA event in Frankrijk

Met de stap lijkt Bellator de grootste concurrent UFC te snel af te zijn. Verwacht wordt dat lokale MMA-vechters naast bekende namen acte de présence zullen geven op het event. Volgens DFN die via meerdere bronnen vernomen hebben zal ook de Nederlandse MMA-vechter Brian Hooi te zien zijn.

Er blijkt ook al een tegenstander te zijn getekend. Hooi vocht zijn laatste wedstrijd afgelopen maart in Birmingham, Engeland tijdens Battle Arena 59. Bellator heeft het debuut nog niet officieel aangekondigd. Ook een vechtkaart met match-ups is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws