Bellator MMA debuut Ilias Bulaid september in Dublin Nieuws
Nieuws

Bellator MMA debuut Ilias Bulaid september in Dublin

Bellator MMA debuut Ilias Bulaid september in Dublin
Bellator MMA debuut Ilias Bulaid september in Dublin

De Marokkaans-Nederlandse MMA-vechter en kickbokser Ilias Bulaid zal zijn debuut maken bij Bellator in Dublin, Ierland.

Welingelichte bronnen uit o.a. uit Ierland melde onze redactie dat Bulaid die eind 2018 tekende bij het Amerikaanse Bellator, zijn opwachting zal maken op vrijdag 27 september als de organisatie Dublin aan doet. Een tegenstander wordt nog niet genoemd.

Bellator zelf heeft nog geen aankondiging gedaan van het debuut van Bulaid, wel is een aantal gevechten bekend gemaakt van het vierde evenement in de Bellator European Fight Series. Zo zal het een mix zijn van internationaal en Iers MMA-talent.

Team Conor McGregor

Bulaid was begin dit jaar te vinden in IJsland waar hij zich voorbereide op zijn MMA-debuut. Samen met zijn trainer/coach Said El Badaoui en het team van SBG Gym in Ierland waar UFC-legende Conor McGregor zijn thuis heeft werd er getraind op wat komen gaat.

Bulaid heeft een glansrijke carrière als kickbokser achter de rug, zo was hij Enfusion 67 kg World Champion en vocht bij andere organisaties zoals Wu Linfeng.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws