Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator MMA: Cris Cyborg voor de titel tegen Julia Budd

Bellator MMA: Cris Cyborg voor de titel tegen Julia Budd

Bellator MMA: Cris Cyborg voor de titel tegen Julia Budd

Bellator heeft Cris Cyborg officieel aan haar fans voorgesteld op het Bellator 226 event.

Bellator verwelkomde de zaterdagavond de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en kondigde gelijk aan dat ze meteen een titelgevecht zal krijgen tegen Julia Budd.

Julia Budd is ondertussen 13-2 en ongeslagen op 7-0 in Bellator. Ze is heeft een 11 winnende reeks van gevechten en heeft haar titel drie keer verdedigd en meest recente tegen Olga Rubin door deze te verslaan op TKO.

Lang verwacht

Cyborg komt van een beslissingsoverwinning op Felicia Spencer op UFC 240. Daarvoor werd ze uitgeschakeld door Amanda Nunes op UFC 232 om zo haar titel te verliezen.

“‘Cyborg’ is de meest dominante vrouwelijke vechter in de geschiedenis en ze past hier perfect bij Bellator, waar kampioen Julia Budd en de andere vrouwen die deel uitmaken van de vrouwelijke vedergewicht divisie ter wereld op haar komst hebben gewacht, “zei Bellator baas Scott Coker.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator