Bellator MMA baas:'Start eerste events vanaf februari' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator MMA baas:'Start eerste events vanaf februari'

Bellator MMA baas:'Start eerste events vanaf februari'

Scott Coker de grote baas van Bellator MMA zegt vanaf februari weer een start te gaan maken. De op een na grootste MMA-organisatie ter wereld wil haar vechtactiviteiten hervatten.

Zoals een groot deel van de sportwereld in 2020, werd Bellator MMA sterk getroffen door de COVID-19-pandemie. Vorig jaar werden in totaal zes evenementen afgelast, voordat de organisatie in juli weer shows begon te produceren.

Even wachten

Veel fans staan ​​te popelen om Bellator in januari terug te zien komen. Maar volgens Coker zullen ze nog even moeten wachten.

,,We zullen waarschijnlijk nog steeds onze 22 tot 26 evenementen produceren", zei Coker. Ook een paar wat gevechten in Europa als de landen zich weer openen."

Nederland

,,We hebben nog geen datum vastgelegd, maar dat is waarschijnlijk wat we in februari denken te doen. Lanceren met ons eerste gevecht van 2021", aldus Coker

Ook Nederland zou op het verlanglijstje van Bellator staan. Ons land heeft een aantal topvechters bij de organisatie op de mat staan. Gegard Mousasi, Costello van Steenis, Illias Bulaid en Denise Kielholtz die naar verluidt een titelkans zal krijgen.

? LEES OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-baas-dit-is-het-gevecht-dat-wij-moeten-maken/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws