BELLATOR MMA BAAS SCOTT COKER: 'We komen naar Amsterdam' MMA Nieuws
MMA Nieuws

BELLATOR MMA BAAS SCOTT COKER: 'We komen naar Amsterdam'

BELLATOR MMA BAAS SCOTT COKER: 'We komen naar Amsterdam'

Scott Coker de man achter Bellator MMA zegt dat na het succes van het event afgelopen weken in Parijs ook Amsterdam op de lijst staat.

Bellator MMA is de eerste internationale vechtsport organisatie die een soort event gehouden heeft in Frankrijk. De MMA sport werd recent legaal en Bellator sprong daar gelijk op in. Er zouden ook Nederlandse vechters aantreden echter viel dit in het water.

Legende Melvin Manhoef zag zijn gevecht opschuiven naar een latere datum. Ilias Bulaid moest afzeggen toen bleek dat hij met het coronavirus was besmet. Hoewel Bellator in 2021 terugkeert naar de Accor Arena, in Parijs bevestigde Coker ook andere steden waaronder Amsterdam.

Goede Nederlandse vechters

"Ik zou heel graag naar Amsterdam gaan en daar een groot gevecht hosten", voegde de president van Bellator eraan toe. “Vooral met zulke geweldige Nederlandse vechters, en zo'n geschiedenis van geweldige vechtsportstrijders in Nederland en Amsterdam. Dus voor mij moeten we daarheen gaan. "

"Het wordt gewoon een kwestie van tijd. Omdat de situatie met COVID uiteindelijk ook voorbij zal gaan, ”voorspelde Coker. "En als het zover is, gaan we weer op pad en doen we het zoals we het eerder hadden gedaan." Goed nieuws dus voor de MMA fans, 2021 zal naar alle waarschijnlijkheid Bellator dus ons land aandoen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws