BELLATOR MMA BAAS SCOTT COKER: ‘We komen naar Amsterdam’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BELLATOR MMA BAAS SCOTT COKER: ‘We komen naar Amsterdam’

BELLATOR MMA BAAS SCOTT COKER: ‘We komen naar Amsterdam’

Scott Coker de man achter Bellator MMA zegt dat na het succes van het event afgelopen weken in Parijs ook Amsterdam op de lijst staat.

Bellator MMA is de eerste internationale vechtsport organisatie die een soort event gehouden heeft in Frankrijk. De MMA sport werd recent legaal en Bellator sprong daar gelijk op in. Er zouden ook Nederlandse vechters aantreden echter viel dit in het water.

Legende Melvin Manhoef zag zijn gevecht opschuiven naar een latere datum. Ilias Bulaid moest afzeggen toen bleek dat hij met het coronavirus was besmet. Hoewel Bellator in 2021 terugkeert naar de Accor Arena, in Parijs bevestigde Coker ook andere steden waaronder Amsterdam.

Goede Nederlandse vechters

“Ik zou heel graag naar Amsterdam gaan en daar een groot gevecht hosten”, voegde de president van Bellator eraan toe. “Vooral met zulke geweldige Nederlandse vechters, en zo’n geschiedenis van geweldige vechtsportstrijders in Nederland en Amsterdam. Dus voor mij moeten we daarheen gaan. “

“Het wordt gewoon een kwestie van tijd. Omdat de situatie met COVID uiteindelijk ook voorbij zal gaan, ”voorspelde Coker. “En als het zover is, gaan we weer op pad en doen we het zoals we het eerder hadden gedaan.” Goed nieuws dus voor de MMA fans, 2021 zal naar alle waarschijnlijkheid Bellator dus ons land aandoen.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page