Bellator maakt eerste gevechten voor debuut Parijs bekend MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator maakt eerste gevechten voor debuut Parijs bekend

Bellator maakt eerste gevechten voor debuut Parijs bekend
Bellator maakt eerste gevechten voor debuut Parijs bekend

Bellator organiseert het eerste grote MMA-evenement in Frankrijk. Enkele matches zijn bekend gemaakt waaronder Cheick Kongo en Michael Page.

Bellator Paris op 10 oktober is de eerste keer dat een grote MMA-organisatie een evenement in Frankrijk organiseert. Na een lange strijd om sancties werd MMA eerder dit jaar pas erkend als legale sport in Frankrijk. De Franse boksfederatie en de steun van de minister van Sport van het land, Roxana Maracineanu hielpen hierbij.

"Dit is een monumentaal moment in de geschiedenis van de sport, evenals onze organisatie, en ik ben vereerd dat Bellator het allereerste MMA-evenement in Frankrijk zal promoten met een grote promotie", zei Bellator-president Scott Coker in een verklaring. Zondag werden de eerste namen van deelenemnde vechters bekend gemaakt.

Nederlander debuteert

Cheick Kongo het opnemen tegen Timothy Johnson in een zwaargewicht rematch tijdens de headliner van Bellator Paris. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in oktober 2018 toen Kongo in iets meer dan een minuut won door knock-out.

De co-headliner wordt door verzorgd door Michael "Venom" Page die het zal opnemen tegen de ongeslagen Ross Houston. Zondag werd bekend dat de Nederlandse MMA-vechter Brian Hooi zijn Bellator debuut zal maken tijdens het event in Parijs. Verwacht wordt dat de komende weken meerdere namen bekend worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws