Bellator Londen: Nederlander Costello van Steenis in actie Nieuws
Nieuws

Bellator Londen: Nederlander Costello van Steenis in actie

Bellator Londen: Nederlander Costello van Steenis in actie

Op 22 juni vindt in de SSE Arena Wembley, Londen het Belltor MMA event plaats.

Naast landgenoot Gegard Mousasi die zijn wereldtitel zal verdedigen tegen Rafael Lovato Jr, zal het grote talent Costello van Steenis in actie komen tegen Mike Shipman tijdens Bellator London. De Vlaardinger heeft al drie keer eerder bij Bellator in de kooi gestaan.

Van Steenis laatste partij was Chris Honeycutt op Bellator 210, het was niet bepaald een wandeling door het park voor Van Steenis, hij won toen nipt op punten.

Titel gevecht

De huidige Bellator-kampioen middengewicht Mousasi, heeft zijn legendarische status binnen de sport gecementeerd, nadat hij titels won bij andere organisaties tijdens een carrière in 53 gevechten.

LEES OOK > Costello van Steenis ontvangt prestigieuze prijs

Mousasi heeft een winnende reeks van acht gevechten, de 33-jarige heeft al zijn gevechten gewonnen sinds hij in 2017 bij Bellator binnen kwam. Met succes verdedigde hij in september zijn Bellator titel tegen Rory MacDonald op Bellator 206.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws